[]

Plastik camdan güneşte yanmış film çıkarmaca

Motosikletin göstergesindeki cam film güneşte yanmış. Yeni bir şey değil, iki üç yıl kalmış öyle. bir parça var sadece, bunu nasıl çıkarabilirim?




 
Isıtarak, varsa ısı tabancası yoksa fön makinesi ile ısıtarak yumuşatıp çıkarılıyor.


  • John Bloor  (06.03.23 09:35:27) 
izopropil alkol çıkarır büyük ihtimalle.


  • orient blue  (06.03.23 09:35:30) 
Ama alkol plastiğe de zarar verir, motor camları plastik çünkü.


  • John Bloor  (06.03.23 09:54:18) 
@john bloor ısıtmam pek mümkün değil çünkü garajda priz yok. cama zarar vermeden ve ısıtmadan çıkarmanın bir yolu var mıdır?


  • şeyh x  (06.03.23 10:08:01) 
cam filmi yapan yerlere gidin o zaman, onlar çıkarır bi sakal atarsınız.


  • John Bloor  (06.03.23 10:24:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.