[]

Hala Airfryer kullaniyor musunuz?

Daha fazla evde yemek yapmak ve biraz da saglikli yiyebilmek icin artik bir care olarak airfryer dusunmeye basladim. Ne dersiniz tek veya en fazla iki kisi icin guzel bir alternatif mi hala?

Cosori mi philips mi?


 
biz aldigimizdan beri kullaniyoruz hala haftada 3-4 kez mutlaka. philips var bizde baska modelle karsilastiramam ama biz gayet memnunuz.


  • in vino veritas  (05.03.23 18:52:01) 
airfryer'dan önce çıkan actifry'ı kullanıyorum senelerdir. tefal marka var bizde de. bir sıkıntısını görmedik.

az yağ ile pişirmesi ve çevirmesi hoşuma gidiyor.
  • false pretension  (05.03.23 19:02:30) 
kullaniyorum. cok hizli, pratik. cosori var bende.


  • antikadimag  (05.03.23 19:09:24) 
actifry +1
airfryer denedik hosumuza gitmedi, actifry daha guzel pisiriyor...

  • cooperr  (05.03.23 19:28:02) 
Philips marka olanı düzenli olarak kullanıyoruz. Ancak, hangi marka daha iyidir bilmiyorum.


  • nhtzmc  (05.03.23 19:40:38) 
Evet, ben yeni aldim uzun arastirmalarim sonucu. Renkten dolayi philips ile tefal arasindaydim. Philips aldim, hazneyi daha kolay cikartabildigim icin, kayar gibi yapmislar.

Evde 1-2 kisiyeniz cok pratik, firina gore daha hizli. Az yag kullanmak da cabasi. Bir seyleri isitmak icin bile cok ideal. Ben evet diyorum.
  • balpolen  (05.03.23 19:42:16) 
xiaomi olanı kullanıyorum, boyutu küçük olduğu için iki ve daha fazla kişiye önermiyorum bu modeli. ama airfryer az kişiye, pratik yemeklere (özellikle ızgara tipi) çok uygun.


  • matlii  (05.03.23 19:46:14 ~ 19:46:43) 
Cosori plastik koktu bizde (tüm uyarılara dikkat ettik). Aktif kullanıyoruz


  • giovanne  (05.03.23 19:47:29) 
Etbilimi youtube kanalınun cosori ile philipsi karşılaştırdığı videoyu izlemeden almayın. Meaty and bi şey kanalın adı.


  • baba553  (05.03.23 20:17:07) 
kullaniyorum.
philips xxl guzel. cosori kullanmadim hic ama cift haznelilerden varsa iyi bir alternatif olabilir.

  • sanal uyku  (05.03.23 21:20:28) 
Xiaomi kullanıyorum. Tavuk, et, hazır patates gibi şeylerde oldukça kullanışlı. Cosori almanızı önermiyorum. Yangın tehlikesi nedeniyle binlerce ürünü geri çağırdılar. "Cosori recall" olarak bakabilirsiniz. Xiaomide böyle bir şey yok; ancak şimdiki aklım olsa Philips alır geçerdim. tek kişi yaşamıyorsanız mutlaka büyük boyutlularını almanızı öneririm.


  • Gaip  (05.03.23 22:11:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.