[]

Monster laptoplar nasıl?

İnternette çok karışık yorumlar var. Çok memnun olan da var, kasası dandik, soğutması kötü diye laf edenler de. 5 yıldır kullanan bi arkadaşıma sordum mesela o çok memnunum, ömür boyu garantisi var ama kullanmadım bile dedi.

Benzer özellikteki MSI'lar ile karşılaştırıldığında mesela fiyat farkını göze alıp MSI al mı dersiniz yoksa Mosnter da iyidir mi?


 
Müşteri memnuniyeti çok yüksek. Coil whine sesi var diye geri verdim ürünü hemen iade yansıdı birkaç güne. Genelde çok ince olmadıkları için kaba diyenler oluyor ama genel olarak fiyat performans iyi bence.


  • havadakarada  (04.03.23 16:45:04) 
Kasası dandik. Ama biz 10 senedir kullanıyoruz. Format bile atmadık dala. 100 tane oyun var hala içinde.

Ama bildiğim kadarıyla kendiniz seçeceksiniz özelliklerini. İçindeki donanımı kendiniz seçeceğiniz için biraz da size kalmış.
  • zimbirik  (04.03.23 18:42:51) 
Kanka bataryası çok küçük 1 saat yetmiyor, ısınma sorunu var renderlarda kötü bi nebze (kalın modeller iyidir) onun dışında bi problem görmedim. MSI biraz pahalıdır ama bu sorunları yaşamazsın


  • olaylar olaylar  (04.03.23 18:50:24) 
Yeni modeller eskisi kadar iyi olmayabilir sanirim

Ekstra pahalisini alip kasasi iyi olani almak gerekir. Bende msi kasa olan 2013 model vardi bi ssd cakip anneme verdim hala canavar gibi yag gibi akiyor ama bence riskli bir marka ben bi daha almazdim
  • another satisfied lover  (04.03.23 19:30:41) 
müşteri memnuniyeti had safhada. kaç kez bakıma verdim, ufak tefek ne arızası varsa ücretsiz yapıp verdiler. en son kamera için 600 küsür TL borç çıkar dediler. yaptırmak istemiyorum dedim ama ona bile ücretsiz el atmışlar. bir kere yine ücret almadan kasa değişimi de yaptılar.

2017'den bu yana kullanıyorum, performans olarak da bir sorunum yok.
  • lesmiserables  (04.03.23 20:29:43 ~ 20:30:42) 
9 senede 3 ayrı Monster kullandım. Üçünde de lanet edip yok pahasına sattım. Sorunlar bana özeldir diye tekrar aldım ama aynı. Memnun olan var ama bence çöp. Müşteri hizmetleri de bu yüzden iyi. O kadar çok problem çıkıyor ki başka türlü satamazlar.


2,5 yıldır MSI kullanıyorum. Monster'dan sonra ilaç gibi geldi. Sağlamlığı geçtim, bir önceki Monster'dan daha düşük donanımda olmasına rağmen performansı çok daha iyi.
  • lancelot du lac  (05.03.23 11:30:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.