[]

nuh nebiden kalma gitar iş görür mü?

merhaba,

yarın muhtemelen vazgeçerim ama şimdi aklıma geldi de benim ta yedinci sınıfta aldığım bir gitarım vardı. evde duruyor hala. babam elektro almayı reddedince sanata küsüp kenara atmıştım.

2007 yılı olması lazım, 50 liraya yengemin aldığını hatırlıyorum. o günden beri telleri değişmedi, akordu o dönem gittiğim hocam son derste nasıl yaptıysa öyle kaldı.

ben şimdi kendim gitar çalmaya girişsem bu alet iş görür mü? yani sesi mükemmel vermesi önemli değil açıkçası, hani ders alacak olsam öğretecek kişinin karşısına bu gitarla çıkılır mı? bi kırığı çıkığı yok açıkçası, belki tellerinin değişmesi gerekir ama neticede klasik gitar denen aletin olayı belli, sorun olma gibime geldi.

öte yandan neblim neredeyse 20 yaşına gelmiş gitar da çok temel düzeyde bilgisi olan birinin pek işine yaramazmış gibime geliyor. haksız mıyım? bu düldülün tozunu alsam el mariachi olarak ortamlara dalabilir miyim?

 
2007'de 50 liraya alacağınız gitar portakal kasasından hallice olacaktır (ilk gitarımı 2001 yılında 50 liraya almıştım portakal kasasından halliceydi) fakat dediğiniz gibi 7. perdeye kadar caz coz yapmadan ses çıkarabiliyorsa bi takım tel takıp aynen devam etmemeniz için bir sebep yok.


  • hedep  (03.03.23 22:47:33) 
Dolara vurunca su an 600-700 bandindaki gitarlar ayarında olabilir boyama sap değilse bu zamana kadar ahşap tam kurumuş sesi tam oturmuştur ufak bir bakımla iş görür


  • apocalipy  (04.03.23 01:18:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.