[]

İyi Parti - Zafer - Memleket 3lüsü gelir mi?

Yoksa tum bunlar bir tiyatro da en sonunda yavas veya imamoglunu aday gösterirler mi birlesip?

Yine ortalik karisti bir yandan ince "bu boyle yarim kalmayacak demistim" diye cikisiyor.

O mu aday gosterilecek nedir?

Imamoglu veya yavas partiden istifa edip o tarafa gecer mi?

 
gelmez. anketlerde kemal kazanamıyor zaten. koltuk sevdalısı kemali, bakanlıklarda nereye yerleşsem hayaliyle yanıp tutuşan chp kadrolarını saymazsan herkes biliyor zaten bunu. akşener başından beri ekrem-mansur'dan birini istiyor, kemal başından beri tek adam ben olacam diyordu. inceyle falan konunun alakası yok. iyip mansuru adaylığa ikna ederse çift adayla sandığa gidilir olur biter


  • avatar is back  (03.03.23 16:38:10) 
Ben istifa edeceklerini düşünmüyorum. İyi Parti'nin yaptığının da siyasi nezaketsizlikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Kılıçdaroğlu'nu istemeyebilirsiniz; o zaman düzgünce konuşup yol yordam arayabilirdiniz. Başka bir partinin belediye başkanlarıne ki bu başkanlar her fırsatta kendi adaylarının genel başkanları olduğunu dile getiriyor, bu şekilde çağrı yapamazsiniz.

Ekrem İmamoğlu Chp genel başkanlığına oynuyor bence, ayrıca aday olsa hakkındaki siyasi yasak öyle bir ışık hızında onaylanır ki hepimiz bakakaliriz. Mansur Yavaş'a iyi parti'den belediye başkan adayı ol dendiğinde bile onların oyları yeterli değil, Chp olmazsa kazabamam deyip CHP'den aday olmuştu. Kaldı ki koca koca şehirleri yüzüstü bırakacaklarını sanmıyorum.

Eşim her zaman sağ partilere güven olmaz; bunlar birlikte iktara da gelse ortalığı birbirine katarlar der, ben de kızardım. Adam haklıymış.
  • fraise  (03.03.23 16:52:03 ~ 16:57:49) 
aksener bugun yaptigi atardan sonra kendi de aday olmadi chp'yi bolmeye soyundu, yani ulkenin durumu ortada elbette x y aday olsun diyebilir ancak bu kisiler onlarca kez ne istediklerini aciklamislar zaten....

Ozdag bir proje onunla ortakliga girebilecek kadar vizyonsuz olmadiklarini umuyorum ama zor tabi ongormek...

su an tabi cok gurultu cikiyor ancak akp ve onlarin gitmesi acisindan buyuk bir fark yaratacagini dusunmuyorum...
  • hewit  (03.03.23 17:02:54) 
Ya benim ablamadığım daha önce kk cumhurbaşkanı olsun, benim gözüm başbakanlıkta dediği de oldu meralin. Şimdi siyasi yasak almasına bir adım kalmış imamoğlunu aday göstermek baan siyasi nezaketsizlik geliyor.

Ya da arkadan arkaya masayı dağıtması, chpyi bölgesi karşılığı imamoğlunun davasından beraat etmesi sözü alındı. Yoksa bana mantıklı gelmiyor.
  • zimbirik  (03.03.23 17:08:34) 
Yavas ve Imamoglu su an o tarafa gecmez.
Aksener belki Erdogan tarafina gecer, derim ben.

  • chihirovekohaku  (03.03.23 17:11:41) 
KK maalesef kendi adaylığını dayattı, Meral mommy e başka seçenek bırakmadı. Dün biz beşli masa devam ederiz çıkışı başka bir şey değil. Kaybetmelere doymadı koltuk sevdalısı kk


  • giovanne  (03.03.23 17:58:07) 
Akşener geç kaldı. Eko dışı kimse kazanamaz. İstanbul'u kazanması bile başlı başına önde olduğunun kanıtı.

En büyük ihanet mahkeme günü Almanyaya giden kknindir. Sonrasında da olayı yumuşattı. Tam rüzgarı arkasina almıştı oysa imamson.

Akşener geç kaldı. %1 etmeyecek 4 parti istiyor diye kk aday olamaz zaten. Hangi matematik kabul ediyor bunu. Ama daha önce aksiyon alması gerekirdi.

Ayrıca anketlerde de kk imamson ve yavasin arkasında. Ama hala aday olmak istiyor.

Sonuç olarak 70 yaşındaki adamların siyasi hırsları yüzünden biz fakirlikle mücadele etmeye çalışıyoruz. Devam. RTE ölene kadar devir değişmez
  • jackyr  (03.03.23 17:59:20) 
keşke gelse.


  • abelardo  (03.03.23 19:04:58) 
Duyuruda yazılan ilk ihtimalin olması efsane olur. Keşke dünden beri olanların hepsi algı olsa; pazartesi hepsi toplaşıp bombayı patlada yer yerinden oynar.

Ama işler baya karıştı gibi, numaradan yapıldığını sanmıyorum
  • cccbehzatccc  (03.03.23 20:02:25) 
en başından beri occam'ın usturası yani "en basit şey neyse odur" diyordum sanırım haklı çıktım.

Millet "yea Kılıçdar aday olmaz numara bu tepkileri göğüslüyor" diyordu. Ama 1 yıldır falan tüm davranışları kendini parlatmaya yönelikti (ha haksız demiyorum parti başkası isterse aday olur kime ne, ama altılı masa diyorsan orada ortak karar çıkmalı)

İmamoğlu bişey yapmaz. İBB başkanı olarak kredileri toplar 2028'de seçime sağlam girer (seçim kalırsa). Akşener de o dönem başbakan olmayı planlıyor bence. Bunlar sonuçta siyasetçi, bizi kurtarmaktan çok kendi kariyerlerine bakıyorlar Kılıçdaroğlu dahil.
  • nhk ni youkosu  (03.03.23 20:27:36) 
umarım gelmez.

zafer partisine attığınız her oy akpye yazılır.
  • durbidakka  (03.03.23 23:38:15) 
anketlerde kemal kazanamiyor demissiniz ama kilicdarolgu imamoglu'na gore kazaniyor. bir tek mansur yavas'la cekismeli diyelim ama son anket raporlarina baktigimizda yine kilicdaroglu en guclu lider.

tum anketler buraya giriliyor:
tr.wikipedia.org
  • Sour  (04.03.23 00:13:18) 
İyi parti azalarak bitsin bence. Meral e geçmişte oy veren biriyim, oy moy yok. Ümit Özdağ zaten kendini bitirdi. ortaya kendini Özdağ neden attı anlamadım. Gidiyor başka partiye karışıyor. Bunlara oy verecek olan varsa oyunu çöpe atar. Mansur u piyasaya çıkaran kk bu gerçeği kafasına soksun herkes bir zahmet. Beypazarı ndan baska ne başarısı vardı Mansur un. Ekrem kimdi ki.


  • Topalordek  (04.03.23 12:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.