[]

Erkek giyim

Haftasonu yağmurlu gözüküyor bu fırsattan istifade bir kaç parça bir şey alayım dedim.
Zarada çok şık ceketler vardı. Ama onu taşımak için pantolon, gömlek yada triko filan almak lazım.

Yaş 30a geldi hala 20lerde giydiğim şeyleri giyiyorum.
Biraz çeki düzen vereyim diyorum kendime.

Ne yapsam ayakkabı aldım, sonra pantolon sonra üst sonra ceket mi alayım ?
Bir pantolon 700lira olmuş size de danışayım dedim bu yüzden

Bir de memur olma durumum var,
Kot giymek yasak mı ?
Gömlek her gün giyilecekse ona uygun şeyler mi alsam ?
Önerebileceğiniz ürünler varsa link alabilirim.

 
bir anda yuklu miktarda alisveris yapma. az az sindire sindire al. bir anda ayni tarz/ayni marka bir suru sey alirsan onlari aslinda giymedigini farkedip paranin bosa gitmis olma ihtimali artar. yavas yavas, deneme yanilma.

bir de idealize ettigin kisi icin degil oldugun kisi icin alisveris yap. mesela ben triko giymem. alisveris merkezindeki tum dukkanlar reklamini yapsa bile muhtemelen pratikte giymeyecegim. sik oldugunu kabul etsem de almam sacma olur.
  • hot potato  (02.03.23 19:25:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.