[]

cambly

haftada 5 gün, günde 1 saat yıllık 38000 TL'ye geliyor. başlangıç seviyesinde birisi için faydalı olur mu? boş vakit bolluğundan akşam 8 de yatan adamım, uyuyacağıma birşeyler öğreneyim diyorum.




 
"akşam 8 de yatan adamım, uyuyacağıma birşeyler öğreneyim"

bu manteliteyle cambly'ye üye olupta 2 haftadan uzun kullanan duymadım. önce haftada 5 gün 30 dk alıp bir süre kullanın işinize gelirse 1 ay ya da 3 aya uzatırsınız. çok iyi gittiğine kanaat getirirseniz full paket alınır. bir kaç haftaya yarı fiyata hesabı elden çıkartmaya çalışabilirsiniz aksi duurmda
  • avatar is back  (28.02.23 18:44:19) 
Ben de yillik uyelige karsiyim. Kullanilmiyor. onnce 1 veya 3 aylik falan artik en dusuk paket neyse onu alip bakilir duruma


  • ala09  (28.02.23 18:54:27) 
Yüzlerce bedava video var. Başlangıç seviyesindeki biri konuşmadan çok okumaya odaklanmalı. Grammar için kafa yormadan, bilinen kelime sayısını artırmadan İngilizceyi ilerletmek mümkün değil. Paranızı harcamayın derim.


  • dissendium  (28.02.23 19:36:54) 
para sorun degilse denerdim zira muthic icat. ama cok baslangicsan ilk asamada (kursa gitmeye usendigini varsayiyorum) duolingo, rosetta stone (veya yeni cikan baska uygulamalardan ne varsa) tarzi kaynaklardan baslayabilirsin her aksam 1 saat. daha mantikli olur.


  • hot potato  (28.02.23 19:48:50) 
haftada 5 gün günde 1 saat bayar.


  • nuisance  (28.02.23 20:12:16) 
Cambly speaking pratiği için aşırı sıkıcı bir yöntem. Benim seviyem a2 civarıyken ulaşmam gereken bir hedef olduğu halde devam edemedim. Günde 1 saat imkanı yok ben yapamazdım. Çünkü bire bir muhabbet çok sıkıcı, kendini tanıtmaktan ileri gitmiyor. Gitmesi için sizin çok hevesi olup seans dışında efor koymanız, konu belirlemeniz, kelime çalışmanız, sonra o kelimeleri seansta kullanmaya çalışmanız lazım.
Seansı daha çok siz yönlendiriyo gibi oluyosunuz cambly de.

Ben meet2talk un online grup seanslarından aşırı verim aldım. Bi tane eğitmen oluyor sınıfta, o yönlendiriyor, konu acıyor, örnek kalıplar kullanıyor vs. Gruplar 3 ya da 6 kişilik oluyor. Sitesini bi gözden geçirin.
  • zimbirik  (28.02.23 21:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.