[]

odemedigim hastane ucreti

oncelikle sunu belirteyim senede 15.000 tl sigortam icin oduyorum. hastaneye gitmeden once hastane ve doktorun sigorta kapsaminda oldugunu ogrendim. zaten sigortam sadece o hastanede geciyor, tamamlayici bir sigorta.

yapmak istedigim islem: kan benini lazer ile aldirma

kimligimi verdim, doktora girdim, doktor bizde bunun cihazi yok,birsey yapamayiz dedi...ben de gelmisken sivilcemi gostereyim dedim ciktim doktordan....
sonrasinda sigortamin kan beni tedavisi icin gecerli olmadigini soylediler. ancak ben kan beni icin gitmis olsam da ne yorum olarak ne tedavi olarak bir sey gormedim. kan beni oldugunu bile ben doktora soyledim. tartismalar sonrasinda parasini odemedim hastaneden ciktim.

1. parasini odemedigim icin hastane beni muayene ucreti icin dava eder mi?
2. ben hastaneyi bana istisna durumu soylemedikleri icin dava edebilir miyim?
3. istisna durumu yaratan sey doktorun hastalik tanimina kan beni yazmasi ancak bu tedaviyi de gormedim. bu konuda ne yapabilirim.

 
sigortacinizi arayin ve sureci ogrenin


  • 65 derece  (28.02.23 17:13:42) 
burada sigorta senin muayene ücretini ödemeyi reddetmiş
doktor'un tanıyı düzeltmesi lazım
bunun için de sen uğraşıyorsun genelde

telefonda bilgi verne kişi bilmedne cevap vermiştir
  • bir soru sorcam  (28.02.23 18:15:02) 
Hastene ve doktorün sigorta kapmasımda olması ayrı, ne için muayene olduğunuz ayrı aslında üstad.

Telefondaki kişi buna istinaden genel bi bilgi vermiştir diye tahminediyorum.

Muayene eden dokntor sisteme ne girdiyse ona göre kapsayıp kapsamadığına bakılır. Girilen şeyin kaosamadıpı sonucunu çıkarıyorum. E doktorda dur şuna şunu gireyim de sigortası ödemesin dememiştir herhalde.

Hastane haklı çıkar gibi, mevzu uzarsa.
  • mahone  (28.02.23 19:54:17) 
konudan biraz bağımsız, benleri lazer değil de dondurmak daha iyi oluyor. ne leke kalıyor ne bir şey yapılması da çok basit.


  • ravenudon  (01.03.23 09:26:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.