[]

Maaş sorusu

Bir iş ilanında en fazla ücret 18 bin TL olarak yazılmış. Ben bu ilana başvurup direkt beklentim 18 bin TL desem nasıl karşılanır? En fazla ücret yazmanın mantığı ne burada? Ya da işi kaçırmamak için 17 bin TL istemek mantıklı mı?




 
18 bin zaten sirketin belirledigi ust sinirmis, siz de o ucreti soylemis olacaksiniz normal karsilanir merak etmeyin. beklentinizin altinda bir tutari belirtmeyin yoksa ise baslayinca mutlu olmazsiniz. sirket dogru bir sey yapmis beklentisi daha fazla olan insanlarin da kendilerinin de vakitlerini bosuna harcamamis olacaklar bu yuzden ilanda maas ust siniri yazilmasi cok mantikli ve bence olmasi gereken de bu. tek handikap sizinle benzer ozellikte ve daha dusuk maas talebi olan kisiyle anlasirlar ama zaten bu ilanda maas yazmasa da gecerli. o yuzden beklentini 18 binse 18 bin yazin gitsin.


  • in vino veritas  (28.02.23 11:43:13) 
18 binin üzerinden isteyeceksen başvurma vermeyiz demek istiyor.


  • Amaranta ursula  (28.02.23 11:43:28) 
Belli ki aradıkları kriterlere sahip insanları maaş beklentilerine göre sıralayıp en düşük talebi olandan başlayarak alım yapacaklar.

Ben böyle bir şey görsem eğer o işe çok ihtiyacım varsa ve üst sınırdan teklif vermeyi düşünüyorsam ilandaki tüm nitelikleri eksiksiz karşılağıma emin olurdum.

Açıkça belli etmişler zaten, bir çeşit ihale gibi bir şey bu. Eş nitelikteki insanlardan en ucuza çalışacak olanı alacağız demişler. Haliyle sizin aranan nitelikleri tam olarak karşılamadan vereceğiniz üst sınırdan teklif büyük ihtimalle işe alınmamayla sonuçlanır.
  • akhenaten  (28.02.23 11:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.