[]

remote is ya da relocatin li is

su an yurtdisindan is ariyorum
yazilim ile ugrasiyorum
linkedidnen easy applyden ne denk gelirse basvuruyorum ama zor bir yol

tavsiye edeceginiz bir yol var mi remote ya da realocation olarak

 
Hocam bi de "easy apply" demişsin, bu şekilde başvurmanın neresi zor ki?

Daha kolayını arıyorsan recruiter'a CV at, de ki mal bu, o sana pozisyon baksın. Aynı şekilde çalışan şirketler de var, senin menajerin gibi, getiriyor pozisyonu, bakıyorsun beğendiğine "tamam bunlarla mülakat ayarla" diyorsun, ayarlıyorlar.

Ama bu opsiyon için CV'nin iş görecek bi halde olması lazım. Bi kaç yıl tecrüben varsa zor.
  • plutongezegendegilmi  (27.02.23 19:58:55) 
@pluton easy apply dogru yontem olmuyor ve yuzlerce basvuru yapmak gerekiyor deneyimli arkadaslarin tecrubesi ile hizlanir diye


  • bonjourrr  (27.02.23 20:58:29) 
Easy apply olmayan, şirketin kendi kariyer portalına yönlendiren ilanlara başvurmuyor musun yani? O zaman çok zor bi iş bulma ihtimalin. Üşenerek iş bulamazsın.

Ön yazı çok büyük artı olur. Ben şuana kadar ön yazı yazmadan iş başvurusu yapmadım diyebilirim. Ön yazı olmadan düşme ihtimali nedir bilmiyorum.
  • zimbirik  (28.02.23 10:01:55) 
@zimbirik iş görüşmesi aldın mı ya da iş buldunuz mu


  • bonjourrr  (28.02.23 11:45:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.