[]

Güneş gözlüğü

Bir video izlemiştim. Güneş gözlüğü çıkarıldığında yakaya takılmamalı, kabına koyulmalı diyordu. Tarzla ilgili bir videoydu. Ben erkeğim. Kap taşıyamam. Çanta zaten yok. Kafama takmayı sevmem. Yakaya takmak şık olmayan bir görüntü mü? Hiç böyle bir şey duydunuz mu? Sağ olun.




 
Yakaya tak, yanına da bir kaleşnikof al. Özel harekatçı tarzı. Starbucks'daki amcalar da kafaya takıp omuza da hırka düğümlüyorlar. Bence en iyisi kaba koymak ya da arka cebe.


  • Kahvedesu  (26.02.23 21:42:17) 
Bana +45 yaş erkek davranışı gibi geliyor. Belli şeyler belli dönemlerde daha çok yapılmış, haliyle belli yaş gruplarıyla daha çok bağdaşıyor. En azından benim kafamda. +45 yaş birinin şık görünümüne katkı sağlayabilir belki yakışıyorsa.

Örneğin kemere telefon takmak da böyle, +45 yaş insanlarda görsem garipsemem, şık olup olmadığına da kafa yormam ama 20lerinde birinin belinde telefon görsem "aa kaldı mı bu ya" diye düşünürüm

Gözülüğü kafaya takmak da +35 yaşlı kır saçlı erkeklerde güzel duruyor mesela.

Geri kalan herkes için tek çare sırt çantası taşımak.

Ben deli olabilirim ama, çok kıstas almayın.
  • akhenaten  (26.02.23 21:46:12) 
nerede takıcan başka yakaya takıcan tabi. gayet de şık boşver sen.


  • neira  (26.02.23 22:20:11) 
gömlek düğmeleri arasına çok rahat asılıyor
cam kısmı içe bile gelir atlet giydikten sonra
optik ve güneş gözlüğünü böyle değiştirirek kullanıyorum yazın
  • bir soru sorcam  (26.02.23 22:53:10) 
hahah ilk kez duydum bunu. 20 yasindakinde de gorsem garipsemem 80de de. artik dikkat edicem ben de ama buna sokaklarda :D
ben o an en musait neyse oyle tercih ediyorum mesela. genelde sacimda tutarim. kapusonlu bi seyim varsa yagmur basladiysa basimda durmasi zor olacagindan yakama takarim. agir kezoyumdur belki de ama sen bana bakma gfh

  • Kittie  (26.02.23 22:54:31) 
Bu şey gibi ya kot pantolonun altına spor ayakkabı giymek gibi, giymemek lazım ama giyene de neden giydin diye sorulmaz.


  • olaylar olaylar  (26.02.23 23:15:50) 
Kemere veya pantolon cebine de asabilirsin. Gözünde de kalabilir önünü görüyorsan.
Biz sürekli karşıya sunum yapan modeller olmadığımız için tamamen beğenilme odaklı tercihler yapmak ve dünyanın güncel estetik standartlarına uymak zorunda değiliz.

  • hasmetizm 2046  (27.02.23 10:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.