[]

astroloji bilenler

son 10-15 yilda dunyadaki tum ulkeler daha kabuguna cekildi ve her sey kotu gitmeye basladi. bu sadece tr icin boyle degil bu arada abd'yi yakindan biliyorum ve gordugum kadariyla her yer icin boyle.

bu mars'la jupiter'in yaptigi aci maci vs diyerek bu durumu tahmin edebilen, aciklayabilen astrologlar var miydi? hani deniyor ya mars'in etkisini girecegiz onumuzdeki 10 yilda vs tamamen atiyorum hic bilmiyorum.


 
şimdi linci yiyeceksin :D


  • candide  (26.02.23 19:35:08) 
@candide; astroloji'ye inanmiyorum eger konu buysa. neden-sonuc iliskisi ile dunyayi aciklayan ve bundan para kazanan biriyim.

konu bu degil ve buraya cekilmesin aman. modern bilim fedailigine gerek yok.
  • antikadimag  (26.02.23 19:37:49) 
son 10-15 yılda öyle bir şey olmadı. pandemiyle beraber oldu dediklerin. daha düne kadar kanada yolda bildiri dağıtır gibi gelin oturum verelim, akıllı uslu durursanız vatandaşlık da veririz diye geziyordu ortalıkta. hakeza almanya'da nitelikli iş gücü için her gün bir program açıklıyordu, yok it'ciyseniz hemen gelin yok sağlıkçıysanız koşarak gelin falan diye.

www.google.com buradaki 2013 haberine baktım mesela, 2013'te 2023 yorumlarında "türkiye kesinlikle 2023'te ab'ye girecek demiş mesela. oysa küresel düzende bırak bunun olmasını son 5 senedir aklının ucundan geçiren olmadı bunu.

www.kristindemirci.com şurada da 2014'te astrologlarla yapılan söyleşiler var. genelde 2020'de fransız ihtilali dönemine benzer bişeyler (özgürlük için halkın zaferleri, halk ayaklanmaları) olacağı anlatılıyor. Uranüs ile Oğlak’taki Plüton arasında kare açı falan filan. ama bırak özgürlük zaferi ya da ayaklanmayı tüm dünya sokağa çıkamaz oldu 2020 başından 2021 sonuna kadar 2 yıl boyunca.

2024 için bi ekonomik düzen başlayacak diyor bi ona inandım bir de 2013'te gs şampiyon demişti üstteki o olmuş. gerçi ali koç gelince çok acayip başarılar kazanacak da demişler de neyse
  • avatar is back  (26.02.23 20:12:08) 
Tutan şeyler vardır ama tutmayan ne kadar var ve bunların oranı ne buna bakmak lazım. Boşluktan sıkıldığım bi zaman olursa bi gün uğraşıcam da üşeniyorum.

Mesela:
mobile.twitter.com
  • jazzabel  (26.02.23 20:31:37) 
açılın, yabancı bir astrologun TR'deki menajeriyim. dm atanlara ücretsiz demo hizmeti ayarlayabilirim..

(lisans okuduğum kendi mesleğimde MSc de yaptım, direkt olarak performansın objektif sayısal ölçümüne göre kazandığım primle geçinen biriyim. maaşı harçlık yapıyorum. yani menajerlik bir tür side hustle, parası için değil)

astroloji biliyorum diyen herkes aynı derecede bilmiyor malesef. bu alan sonsuz bir alan. her sorunun cevabı var ancak ehil olmayan ellerde bu işin sonucu kötü oluyor.

deprem konusunda da son dönemde 5-6 farklı hoca, hepsi de duayen ve alanda iyi tanınan, hepsi farklı fikirlere sahip. tıp alanında da canan karatay gibi isimler bir yandan alanın önde gelen isimleri bir yandan tabipler birliği ceza veriyor kendisine yanlış bilgi yaydığı için...

çok şey öğrenmek ya da dünyevi kazancı bu yolla hızlıca elde etmek için uğraşıp intihar eden, akıl sağlığını yitiren çevremizde arkadaşlarımız oldu malesef. ayrıca tarihte astrologlar politik olaylara girdikçe otoritelerin elinde zulüm görmüşler. william lilly gibi.

dünyanın genel ahvalini satürn - uranüs - neptün - plüto gezegenlerinin konumuyla değerlendiriyoruz. bunların damgası bir nesil, bir devir gösteriyor bizlere. diğer gezegenler daha çok günlük, kısa süreli gündemleri işaret etmekte. burada şuna dikkat çekmek isterim. siz "son 10-15 yılda dünyadaki tüm ülkeler daha kabuğuna çekildi ve her şey kötü gitmeye başladı" diyorsunuz. belki de son 250 yıllık bir süreç belki de son 20 yıllık... belki de siz şu an depresyondasınız ve her şeyi kötü görüyorsunuz. ancak şunu söyleyebilirim. örneğin 2008'den beri stoacılığın, "yapman gerekeni yap başına ne gelirse gelsin tolere et, dişini sık işini yap, hislerini kenara koy, soğuk duş al 1000 şınav çek lapa pilav ye no pain no gain" şeklindeki düşüncenin yükselmesi plüto oğlak. şubatın ilk haftası merkür de plüto ile birlikteydi burada, sadece TR değil tüm dünyada haberler karanlık, depresif, basık idi. çin'de domuzların beton bloklarda yetiştirilmesinden abd'nin ukrayna'da barış görüşmelerini sabote etmesine kadar...
  • sert siyah krom  (27.02.23 14:21:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.