[]

afad hala 10 bin tl yatmadi

iki kisi, biri enkazdan cikti, apt yikildi. digeri agir hasarli. ikisine de yatmadi bu para. aradim afadi gelecek hafta bir daha ara diyor. bu iki evin de hasar tespiti yapilmis durumda. benzer durumda olan var mi ? edevletten basvuru da yaptim.




 
Geçmiş olsun. Konu hakkında bilgim yok ama e-devlet'te genelde süreç durumu sorgulama oluyor. Görsel arayınca çıktı. "Hane başı destek ödeme sorgulama"dan durumunuzu kontrol ettiniz mi?

icdn.tgrthaber.com.tr
  • zihua  (26.02.23 17:16:50) 
öncelikle çok geçmiş olsun.
e-devlet'ten hane başı destek ödeme sonucu sorgulamasından durumunuza baktınız mı? aslında bir başvuruya gerek yok bu 10bini almak için. ziraat hesabınız var ve e devlet üzerinden bu hesabınız entegreyse direkt kendiliğinden yatıyor hesaba. ama hesabınız yoksa e devletteki bu sayfadan kontrol edin bankaya sizin adınıza yatırıldı diyorsa gidip tc kimlik kartınızla çekiyorsunuz ziraat vezneden. benim kuzenler bölgede onların hesaplarına yatmıştı direkt. bankadan gidip alan da var. belki peyder pey yatırılıyor da olabilir net bilmiyorum prosedürü ama bizim antepteki akrabalar aldılar söylediklerine göre.

  • pardus  (26.02.23 17:44:14) 
Tesekkurler. Degerlendirme asamasinda diyor...


  • camussar  (26.02.23 19:29:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.