[]

Ev interneti iss secimi

Selamlar,
Bu ay sonunda TT ile taahhütüm bitiyor mevcut paketim 50 mbps'e kadar güya anca 20'yi bile görmedim hep 13 civarlarında geziyor(apartman içi kabloyu kendim sıfır ek olmadan çektim). Mevcut altyapı iss sitelerinde vdsl 100mbps'e kadar destekliyor olarak görünüyor. Fiyat taahhüt ıvır zıvır benim için önemli değil tek kriterim stabil olması 100'de de gözüm yok 70-80 versin yeter. Kablonet kullanıp memnun olan arkadaşlarım var ama tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.



 
eski bir binada sistemin eskiden kurulmus oldugu belli bir altyapiyla kablosuz ölçümde 90mbps hız alıyorum. kablonet, 100mbps paketi, aylık 200 tl ödüyorum.


  • boyle buyurdum  (25.02.23 21:30:58) 
Turknet,millenicom şu an comnet kullanıyorum.

100 mbps için 12 ay ücreti peşin ödedim. Aylık 105 TL geldi.
DonanımHaber de davetiye kodları var.

Evdeki hattı yenilediysen eğer sorun yaşamaman gerekir.
  • kaiserr76  (25.02.23 22:04:21 ~ 22:48:55) 
Oyun için kablonet kullanıyorsanız uzak durun.
Gerisi için bir sıkıntısını görmedim.
100 mb sınırsız kullanıyorum.
Bina ve tesisat yeni.
  • marcus fenix  (26.02.23 00:02:31) 
hangi iss'yi denerseniz deneyin sonuç farklı olmayacaktır. hepsi türk telekom altyapısını kullanıyor. yeni bir iss'ye geçiliyor diye kimse yeni kablo takmayacak.

emin olun her iss için aşırı pozitif yorumlar, aşırı negatif yorumlar bulursunuz.

ben netspeed kullanıyorum, ethernet ile 80-90'a çıktığı oluyor, müşteri hizmetleri konusunda da iyiler bence. hızlı dönüş alıyorum. arada sapıttığı oluyor tabii, ama f/p açısından gayet iyi bence.
  • substituent  (26.02.23 11:57:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.