[]

ankara masaj salonu/spa merkezi önerisi

internette yorumlara bakıyorum hepsinde yorumlar %95 iyi o yüzden oradan anlamak pek mümkün olmadı. sizde var mı ankara'da güzel masaj yaptırabileceğimiz bir yer önerisi? özellikle 1'den fazla masaj yerine gitmiş birilerinin kıyaslaması çok faydalı olur ama tek yere gittiyseniz de yazabilirsiniz tabi.

not: sadece masaj yaptırmak istiyorum hamam, sauna vs. güzelliği pek ilgilendirmiyor o yüzden. bir de fiyat/performans yeri aramıyorum performans yeri arıyorum bir kereliğine denemek adına. tabi tutup da bir masaja 5k verecek halim yok da bir yer 500'e iyi başka yer 1500 çok iyiyse çok iyi olanı tercih ederim yani.


 
son 1 senedir kendime odul olarak 15 gunde bir gidiyorum masaja. pahalisina da gittim ucuzuna da. spa bolumundeki telefonda konusan kisinin iletisimi kotuyse bastan eliyorum orayi. kart gecmeyen yeri de eliyorum, kurumsalligini belli ediyor o yerin.

ankarada degilim ama tavsiye olarak size diyecegim sey, oteldeki spalara gidin. mekan sessizse en basta odeme bolumundeki yetkili kimse ona 20-30 tl bahsis verin. guzel bi masor versin size. ardindan masaja giren kisiye de en bastan 50 tl verin masaja baslamadan, pahali yerlere gitmiyorum, ama bu sekilde kaliteli hizmet aliyorum. 300-400 tl arasi sessiz otel spasi bulun yeterli. bahsisler ile guzel hizmet alabiliyorsunuz.

600 tl lik yere gidip odeme yapinca, para isletmeye gidiyor, masore gitmiyor, hurmet gormuyorsunuz pek, isin puf noktasi bahsisten geciyor. masorler endonezyali ya da taylandli olsun, ozbek,iran,turk olmasin asla.
  • sekerler diyarinda bir ruya  (25.02.23 19:16:09 ~ 19:17:23) 
@sekerler pahalı yerde 600 uygun yerde 300-400 mü fiyat? pek aramalarımda 600 tl'den aşağı duymadım yorumlarda da 600'lük yerlere f/p yeri diyorlardı


  • semaforo de medianoche  (25.02.23 22:11:42) 
Daha az önce hiltonda masaj yaptırdım 90€ idi kişi başı. 70€’ya da vardı. Gittiklerim arasında hizmet bakımından en iyisi bu. Öncesinde saunayı falan da kullanabiliyorsunuz.


  • ruhen hastayim ben  (25.02.23 22:18:48 ~ 22:21:02) 
Bali de 1 saat masaj 3 4 dolar. Eksi de herkes aylik 500k maas aliyor zaten. Anca atip tutuyorlar. Paranizi kaptirmayin. 350 450 tl arasi yerlere gidip bahsisle kaliteli hizmet alabilirsiniz. Grupanya tarzi sitelere goz atin. Guzel fiyatlar var.


  • sekerler diyarinda bir ruya  (26.02.23 00:02:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.