[]

Anal fistül ile başım dertte. Damdan düşeni arıyorum.

Ta geçen sene netice ağrısından doktora gittim kaç kere. Ikisi bakmadı bile, biri baktı apse yapmıştır görmedim dedi antibiyotik verdi, biri apse vardı patlattım dedi. Ya o kadar basit değildir ayılama ağrıyor dedim, beraberinde boşaltım sorunlarım da vardı, kolonoskopi yapıldı, MRI çekildi vs vs. Bir şey yok denildi.

Zaman zaman ağrı ve akıntı devam etti, artık bildiğin iltihap akmaya başladı, sürekli bir ıslaklık, temizlenememe falan gene gittim. Bu sefer fistül var dedi doktor. Acıyan yeri tarif etti, e o zaten o zaman da acıyordu dedim, bu başka dedi. Ne yapacağız dedim, operasyon dedi.

Pazartesi gününe randevulaştık. Ben başladım gugıllamaya, gördüm ki hastalık laaneet bir şey, tam da Volkan Konak deyişiyle. Bir yandan bu doktor bunu görene kadar yıl geçti, kesin ameliyat da başarısız olacak diye tırsar oldum. Diğer yandan bırak böyle gezerim en azından totom çalışıyor diye düşünür.

Yakın bir tanıdık var, oğlu anal operasyondan sonra bildiğin 5 senedir totoyu toplatmaya çalışıyor, dışkı falan tutamaz olmuş. Duydukça, düşündükçe fena oldum, uyku tutmadı.

Lütfen aranızda onlarca fistülü operasyon ile iyileşen ve hiçbir problem yaşamadan hayatına devam eden olsun ve öne çıksın.

Hayata tutunmak istiyorum, fistülzede olmak değil.

Şimdiden teşekkürler, lütfen konuşun.

 
Valla 8-9 yıl önce sevgilimde olmuştu bu olay ameliyat oldu ve sonrasında geçen 2 senede hiçbir problem yaşamadı, 2 sene sonrasında bi sıkıntı oldu mu bilmiyorum ama...


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (25.02.23 01:32:46) 
Ankara, egzozcu mevlüt
eksisozluk.com
www.mevluttopbas.net

izmir
Mehmet Ali KAPTANOĞLU (benim başka bir sorunumu çözdü, 6-7 yıldır sıkıntı yok)
  • Copernic  (25.02.23 03:13:58) 
Copernic +1

G*tçü mevlüt bu işin piri diye duydum. Tanıdığım bir kişi bu beladan dolayı birinden tavsiye isterken adam g*tçü mevlüte gittiğini ve tamamen iyileştiğini söyleyerek tavsiye etmişti. Bizim tanıdık 2 kuruşa kıymadığı için mevlüte değil yakınlardaki başkasına gitti. Rezil rüsva oldu. Mevlüt'ü araştırın derim.
  • Başkalaşım  (25.02.23 03:21:52) 
Hocam sana hayatının iyiliğini yapıyorum : Sezai Leventoglu


  • yol  (25.02.23 08:09:43) 
öncelikle çok geçmiş olsun internette orda burda yazanlara pek bakıp canınızı sıkmayın evet bu hastalık kısa süreli tedavisi olan oldu-bitti bir rahatsızlık değil. ama ehil ellerde olabilecek en iyi tedaviyi alınca geçmeyecek bir sorun da değil. her şeyden önce durumu kabullenip sakin ve soğukkanlı olmalısınız.

eğer istanbul'daysanız özel mesajdan ulaşın bana. detayları yazayım. damdan düşen biri olarak.
  • debian  (25.02.23 13:19:07) 
Mevlüt Topbaş bu işlerin şahı fakat siz pazartesiye randevu almışsınız, şimdi onu iptal et MT'ye git dersek doğru olmaz. MT dışında bu işleri yapan doktor yok mu, elbette var ve sizin doktor da kim ise elbette faydalı olacaktır. fakat insanlar o bölgeden operasyona ve hatta muayeneye kaçındıkları için ilk gittikleri insan sanki mucize gerçekleştiriyormuş gibi yorum yapıyorlar. Zaten MT'nin ünü de buradan geliyor, cahil insanların arasında yayılarak efsanı olmuş durumda. Adam hayatında doktora gitmemiş, mesela dişini bile fırçalamıyor, ama ilk gittiği doktor Mevlüt ve o basurunu çözdüğü için anlat anlat bitiremiyor. Öte yandan MT onca yıldır o kadar çok operasyon yapmış ki, artık robot gibi çalışıyor ve nokta atışı işi çözüyor. Onun da hakkını öyle verebiliriz.


  • malheiros  (25.02.23 19:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.