[]

istanbul avrupa yakasi ozel hastane onerisi(dahiliye)

karin agrisi sikayetim var bir suredir. gaz, guruldama, sanci cok fazla.

ozel hastane, doktor tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim? istanbulu hic bilmeyen birine ulasim acisindan da kolay olmali. tesekkurler.


 
metin abdullah telli, avusturya hastanesi. marmaray ile yenikapı, sonrasında metro iki şişhane'de inin. şişhane'den sonra 10-15 dk yürüyeceksiniz, yol da çok güzel, galata'nın dibinde. yorumlara bakın gitmeden doktorun isterseniz. geçmiş olsun.


  • damba  (25.02.23 02:15:27) 
Avusturya hastanesine kadiköy‘den Karaköy‘e vapur + 10 dk yürüme ya da tramvay + 10 dk yürüme seklinde de olabilir. Sishane üzerinden gitmek oturdugum konum sebebiyle asla aklima gelmezdi mesela.

Avusturya hastanesi acibadem vs gibi asirinin asirisi kapitalist bir hastane degil. Sgk farki 300 tl gibiydi en son. Kan tahlili + batin ultrasonu isteyecektir muhtemelen. Besin intoleransi da olabilir, bunun testini de isteyebilir. (Doktor degilim, sikayetleriniz konusunda tecrübem var diyelim)

Ya da öncelikle aile hekiminize gidersiniz, o ilk etapta bakar, gerek görürse dahiliyeye yönlendirir.
  • kuehles blondes  (25.02.23 09:41:45) 
cevaplar icin tesekkurler. turkiyede yasamiyorum bu yuzden ozel saglik sigortasi, tamamlayici vs hicbiri yok.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (25.02.23 12:50:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.