[]

f. bölükbaşı kim?

süpermen kostümlü troll o mu? ne zaman sözlüğe baksam bu kişiyle ilgili başlık/entry oluyor, takip edemiyorum.




 
süpermen kostümlü troll o mu bilmiyorum ama twitterda kendi hesabından yazdıkları da troll, insanların sinir uçlarıyla oynamayı seviyor, marmara üniversitesinden bir akademisyen


  • freebird5406_2  (24.02.23 18:16:13) 
muhafazakar ve sözlükte de yazıyordu bi ara sanırım ifşa etmişlerdi bunu falan. gökyeleli.. dekine benzer olaylar dönmüştü diye anımsıyorum. ve atatürk için de hoş olmayan şeyler yazmış olabilir gibi anımsıyorum. yanlışım da olabilir. karıştırıyor da olabilirim.


  • sanemz  (24.02.23 18:20:31) 
lord eddard stark nickiyle sozlukte trolluk yapiyordu. sonra ifsa oldu ve gotu tutustu. ama bakti ki ulkede piskinlik ve ahlaksizlik prim yapiyor ve kimse de yuzune tukurmuyor simdi ayni trollugu gercek kimligiyle yapiyor.

ailesi de akp ile iliskili. siradan vatandas degil yani.
  • antikadimag  (24.02.23 19:20:49) 
Klasik olarak eski fetöcü olduğuna dair bir tweet de vardı. Atatürke hakaretten hapis cezası aldı ama hagb ile ceza yatmadı diye biliyorum


  • nundu  (24.02.23 19:25:09) 
Sözlükte gökyeleli bozkurt nickiyle atatürke hakaretler edince bazı yazarlar peşine düştü ve ifşa ettiler. Sonra pişkince “ben kendimi saklamadım ki ehuehu” diye şeyler söyledi. Daha sonra annesinin eski fetöcü ve akp kollarıyla ilişkisi ortaya çıktı. Kendisi de bir şekilde akademisyen yapılmıştı anne torpiliyle sanırım.


  • Unde bach canim  (24.02.23 19:51:19) 
Benim en çok merak ettigim bir husus da, bu adam ders veriyorsa dersine kimler giriyor...


  • Avoiding The Puddle  (24.02.23 21:05:03) 
Fetöcülerin kurduğu genç siviller topluluğundaydı.
Birden fazla hesabı var ve destekçileri var. Yazdıklarını gündem yapıyorlar.
Sözlük yönetimi hit oluşturduğundan ve iktidara yaranmak için hep göz yumuyor.
  • vizivozo  (24.02.23 21:15:19) 
arkadaşlar trolleri birbirine karıştırmışsınız. sözlüğü 20 senedir takip eden biri olarak açıklamak bana düştü heralde :)

furkan deniken kişi lord eddard stark nickli trol ve marmara tıpta akademisyen
süpermen ppli olan bir başka trol birbirleriyle alakası yok
gök yeleli bozkurt ise abd'de yaşayan ve yaşadığı eve kadar ifşa edilen ve hemen her konuda saldırgan yazılar yazan bir troldü (hatta gök yeleli bozkurt tek kişi değil bir hesabı birden fazla kişi yönetiyordu bu da ispatlanmıştı) ekşi sözlük tarihinin en unutulmaz trolü gök yeleli bozkurttur aman karıştırmayın :)
  • debian  (24.02.23 23:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.