[]

Altın iğne/ scar lazer/ fraksiyonel lazer Hk?

Erkek kardeşimin yüzünde krater gibi sivilce izleri var. Gittiği güzellik merkezindeki doktor altın iğne tedavisi önermiş üzerine de prp yapılacak demiş. Seans başı 3000tl demişler. 6 seans sürecekmiş. Bir de %30-70 arasında bır başarı olabilir söz veremiyorum 30 da 70 de olabilir bir şey diyemiyorum demiş.

Şimdi bu fiyat piyasaya uygun mu? Bunlardan altın iğne iyi midir? Scar lazer ya da fraksiyonel lazer hangisi iyidir?
Bilgisi olan var mı? Ne önerir?
Teşekkürler

 
Hepsi benzer amaç için yapılıyor olsa da farklı işlemler, izleri görmeden buradan tavsiyede bulunamayız. Güzellik merkezi yerine doktora gitmesini öneririm. Zira 6 seans artı prp çok fazla geldi kulağa. Genelde maksimum 3-4 seans yapılır. Seçtiğiniz işlemin fda onaylı olmasına bakabilirsiniz, Scarlet x (altın iğne dediğiniz bu sanırım) fda onaylı diye biliyorum. Fraksiyonel lazer biraz daha invazif (invasive). Prp ise kendi kanınızın çeşitli içeriklerle desteklenip cilde geri uygulanmasıyla yapılan bir çeşit mezoterapi, etki olarak en hafifi bu olsa gerek. Cildi çok radikal değiştireceğini düşünmüyorum. Ben ek olarak bbl hero (fda onaylı yine) uygulamasını araştırmanızı öneririm. Eğer şikayetinize uyuyorsa çok tavsiye edeceğim bir işlem.

Kendim gitmedim ama çevreden methini duyduğum için bir doktor önereceğim, belki konsultasyona gidebilirsiniz. Bu bahsettiğiniz işlemlerin hepsi onda var, o yüzden daha doğru yönlendirebilir. Mustafa Karataş. Diğer merkezle karşılaştırmalı değerlendirebilirsiniz.
  • eileengray  (24.02.23 19:19:47) 
Sektörde çalıştım. O iş güzellik merkezinde yapılmaz.
Altıniğneler yurtdışından dövizle gelir ve kişiye özel muhafaza edilir; kendisi kim bilir ne kadar olmuştur şimdilerde...

plastik cerrah ya da medikal estetik hekimlerine bakın; onlar yapıyor bu işi
  • gadlemler  (25.02.23 00:46:05) 
Güzellik merkezi dediğim yer de iki tane cilt doktorunun yeri. Altın iğnenin yurtdışından dövizle getirildiğini doktor da demiş.
@elieengray İstanbul ya d Ankara gibi büyük şehirlerde yaşamıyor kardeşim. Haliyle bu tedaviye ekstra yol ücretinin eklenmesi maddi açıdan zorlar.

  • Bartebly  (25.02.23 14:56:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.