[]

Fiorino Alınır mı

Babama alacağız mevcut aracı polo ve küçük geldiği için değiştirmek istiyor. Polonun değeri sıfır fiorinoya denk geliyor, üzerine ekleme yapmak gerekmeyecek. Ticari kullanım amacı yok, sadece ucuz ve iç hacmi büyük diye istiyor. Onu alacağına az daha ekle şunu al ya da sakın fiorino alma diyen var mı?

Not: Dolu fiorino 380-390 civarı.


 
manuelse alın. otomatikse almayın.


  • hobarey  (24.02.23 13:20:22) 
ticari kullanım amacı yok ama araç ticari olduğu için vergi, sigorta primi yüksek çıkacak ve her yıl muayeneye götürmeniz gerekecek. bu tarz giderleri de göz önüne almak gerek.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (24.02.23 14:02:36) 
Bizim pedere almıştık, ticari sınıf araç, kullanmak için yas sınırı var, buna dikkat edin.


  • mahsus mahal  (24.02.23 17:16:20) 
Kriterlerinizi tam olarak bilmemekle birlikte, piyasası çok daha iyi, iç hacmi belirgin biçimde daha geniş ve daha performanslı bir araç olan Tourneo Courier öneririm. Hele ki Titanium veya üzeri bir donanım denk getirirseniz, çok keyifli bir araç binek kullanım için.

Binek kullanımı çok yaygın Courier'nin. 1.6 olanlar daha 2017'ye kadar olanlar. Nadiren 2018 görebilirsiniz. Sonrasında 1.5 yeni motora geçildi. Çok ekonomik, sessiz bir motor. Hız sabitleme, Android Auto gibi özellikler mevcut. Deluxe pek önermiyorum, bahsettiğim özellikler ve bazı konfor özellikleri (kol dayama gibi) eksik, uzun yolda can sıkıcı olabiliyor. 2000 kilometre kadar kullandım kişisel iş için, bu sınıfta tek geçerim Courier'yi.

www.ford.com.tr
  • mada  (25.02.23 00:44:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.