[]

şimdi 60 bin mi 67 bin taksitli mi?

Bir ödemem var.

açıkçası yatırım matırım pek anlayan biri değilim altına dolara koyarım elime bir şeyler geçerse anca

Ya 60000 şimdi öde diyor ya da 67 bin eylülden itibaren 12 taksit

2. ihtimal paranın enflasyona yenileceğini düşünürsek daha mantıklı geldi ama aslında peşinde de bir ay bedavaya geliyor.

hangisini tercih ederdiniz?

(elimde nakit 60 var tl’de. Buraya yatırmazsam ya altın olur ya da bankanın önerdiği fonu alırım)

7 bin için bu kadar gerilmemden zengin olmadığım sonucu da çıkar zaten

 
Eylul'den itibaren dedigi 7 ay sonraki eylul'se borcun tamami 19 ay sonra odenmis olacak.

Ben olsam dolar alir kenara koyup taksitli oderdim.
  • brkylmz  (24.02.23 10:27:28) 
67bin taksitli tabii ki. 7 bin lira hiçbir şey değil bu enflasyonist ortamda kaldı ki eylülden itibaren başlayacak ödemeler.

düşünülecek şey değil bu.
  • cokponcik  (24.02.23 10:38:09) 
67 bin kesin.
mevduat faizine atsan bile kardasın. hatta 67 bini ödemeye başlayana kadar para 67 bini geçer.

  • jelly bear  (24.02.23 10:52:16) 
nakit 50 teklif et. 50.000 nakit avans cek kredi kartindan. yine 60.000 lira olur elinde. yine 12 ay taksitli odersin ama taksidin kafadan yanlis hesaplamadiysam daha az olur. ama eylul’de baslama hikayesi cok cezbedici.

eylul’e kadar o parayi kkm’ye koysan sanirim en. mantikli hareket olur. taksitli vur gec.
  • alperz  (24.02.23 12:03:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.