[]

Kararsızım farklı görüşlere ihtiyacım var

Merhabalar herkese güzel ve sağlıklı günler dilerim.
Yaklaşık 2 seneye yakın süren bir ilişkim var. Bu sürecin başında da bazı sancılı durumlar yaşandı örneğin; eski sevgilisi gelip bununla birlikte olma saçma biri vs minvalinde konuşma dahi yaptı ancak ben eski defterlerin fikirleri ile hareket etmeyi değil karşımdakini tanımayı tercih ettiğim için pek fazla umursamadan devam etti.
Bu süreç içinde klasik fazla heyecanı olmayan bir ilişkiye sahip oldum.
Sonrasında aynı şehirlerde yaşamaya karar verdik( verdi. ) çünkü ben yanıma gelmesini desteklemedim bana maddi açıdan bir devrilme ile geleceğini biliyordum ve neyse olan oldu. Bu süreçte eylül ayında geldi ve halen iş bulamadı doğru düzgün ( fazla çabası yoktu görünürde max çabası kariyer.net-ilan-başvur butonuna tıklayıp tamam yaptım başvurdum başvuruyorum işşte çabalıyorum demesiydi) her neyse halen bulamadı ve bu süreçte gerekse kirası gerekse faturası gerekse diğer masraflarını benden talep etti ve ocak ayına kadar karşıladım ( bu arada kadınım ) sonrasında çevreminde baskısı ve bana da ağır gelmesi ile karşılamamayı tercih ettim ( 24 yaşımdayım 28 yaşında ) tabi hal böyle olunca ipin ucu kaçtı ilişki ilişkilikten çıktı aynı şehirdeyiz görüşürsek max haftada 1 kere görüşüyoruz onda da heyecan duymuyorum hemen bitsin gidelim derdine girip ruhum sıkılıyor bununla birlikte tabi yoruluyorum ancak bir yandan da vicdan yapıyorum benim için geldi şuan yüz üstü bırakmam hata olur diye sabrediyorum ( ki benim için gelmediğini söyleyen tanıdığımda var bu birazda önceden birkaç kişiyi dolandırdı bu sebeple kaçtığını söylüyor ve sadece tahmin). Durum bu olunca bende hem boşlukta hemde dertli kederli sürükleniyorum. Gün içinde aklıma gelmiyor bir yere alayım götüreyim muhabbetlerine hiç girmiyorum çünkü hep ben yönlendirdim ve yoruldum. Romantik durumları hiç sormayın bir romantik sofra kurmuşluğu bile yok 6 aydır aynı şehirdeyiz. Ne yapmalıyım? Vicdan yapmam normal mi fazla mı salağım açık olabilirsiniz.
Edit: Dün güzel bir konuşma yaptığımı düşünüyorum. Konuşma içinde bencillik yaptı ağırlıklı olarak ve bugünde sanki ben sorun yaratmışım gibi trip atıyor. :)

 
birkaç kişiyi dolandırmış ve bulunduğu şehirden kaçmış birini, herhangi bir duygusal veya fiziksel çekim duymadığınız ve haftada bir görüşüp hiç bir heyecan duymadığınız halde masraflarını karşılayacak şekilde besliyorsunuz yani. durumun saçmalığını daha fazla konuşmaya gerek var mı.


  • roket adam  (23.02.23 15:50:14) 
yol ver gitsin ya uğraşılır mı bununla. anlattığına göre bence de senin için gelmemiş. senin için gelse tutunmak için bişeyler yapar iş bulur vs..


  • hobarey  (23.02.23 15:52:40) 
Aileden biri olsa anca bu kadar yapılır. En kısa yoldan yol verin.


  • FAtE  (23.02.23 16:01:01) 
bu kişiye düşündüğün gibi borçlu değilsin, onu sen düze çıkaramazsın, temiz doğrudan bir ayrılık konuşması yapın


  • freebird5406_2  (23.02.23 16:06:56) 
Sorunuzun cevabini gayet iyi biliyorsunuz da, bence iliskinizden kendinizi siyirmayi becerdikten sonra neden diye sorun kendinize, neden bir insani asalak gibi beslerken ayrilmak istedigimde sucluluk duyuyorum, neden boyle bagimli bir iliskideyim, neden bir yetiskinin sorumlulugunu bu sekilde alma ihtiyaci hissediyorum, neden iliskide aslinda cevabi hayir olan her soruya/adima evet cevabi verip isi buraya getirdim, neden bu kisi, vs. Vs. Enteresan seylerle karsilasabilirsiniz.


  • kassiopeia  (23.02.23 16:23:31) 
Herkesin zor geçen bir dönemi olabilir bunun kadını erkeği yok. Fakat anladığım kadarıyla karşı taraf bundan rahatsızlık duymuyor ve işi düzeltmek için yeteri kadar çabalamıyor. Ben bu durumda fedakarlık yapmazdım. Başkalarına gösterdiğimiz fedakarlığı kendimize de göstermeliyiz.


  • ruhen hastayim ben  (23.02.23 16:43:22 ~ 16:43:43) 
Yahu siz kendinize düşman mısınız? Karşı tarafa sergilediğiniz merhametin, ince düşüncenin, fedakarlığın %10'unu kendinize sergileseniz zaten doğru cevaba ulaşacaksınız. Bakın, @ruhen hastayim ben gayet güzel tespit etmiş. Karşı taraf ne olup bittiğinin farkında, bundan herhangi bir rahatsızlık duymadığı için düzeltmek için de herhangi bir efor sarf etmiyor. Yani kendisine saygısı yok ki size saygı gösterebilsin. Bu yüzden (bence) bir an önce yollarınızı ayırmanız doğru olur. Tabii tedbirinizi de almanızı isterim, şöyle ki uzun zamandır bu rahatlığa alıştırdığınızdan herhangi bir planı yoktur. Siz onu hayatınızdan çıkaracağınızı söyleyeceğiniz zaman (tabii kararınız bu yönde olursa) kendi şehrinde dahi olmadığı aklına dank edeceğinden çaresizlik hissiyle saldırganlaşabilir.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (23.02.23 17:08:55) 
şok içinde okudum yazdıklarını. bu kadar şeye rağmen hala beraber olmanı kabullenemedim. insan bunu kendine neden yapar ki? bas tekmeyi geç.


  • amour fou  (23.02.23 17:15:23) 
ayrıl coco


  • vudin  (23.02.23 18:00:47) 
ayril coco+
aski icin isi gucu birakip sehir degistirmek ne ya. o kadar öluyosa ve yiyosa evlenseydi ne milleti oyalayip sömüruyor maddi manevi

  • ala09  (23.02.23 18:25:29) 
Bacım asla vicdan yapma herif seni kullanıyo
Ayrılmak yüzde binbeşyüz hakkın
Adamın da bi numarası yok zaten
Bas tekmeyi bacımmm basss
  • photo85  (23.02.23 19:48:23) 
daha önce sana hiç saf oldugunu söyleyen oldu mu?


  • abelardo  (23.02.23 21:37:10) 
Bu adam tam bir asalak, benim şu yaptiklarini okumam bile ondan koşarak uzaklaşmam icin yeterli. Siz hala neyi bekliyorsunuz?

Gercekten sizin icin mi geldigini dusunuyorsunuz? Adama sponsor olmussunuz.
  • balpolen  (24.02.23 08:55:30) 
cok pis manipule edilmissin. adam mi yapti yoksa sen kendi kendine mi tribe girdin bilmiyorum ama halin hal, yolun yol degil.

acilen kendine gelmen lazim. bizim koyde oyle adama “yuru hadi anan don giydirsin” derler.
  • alperz  (24.02.23 09:47:52) 
ayrıl coco


  • 1331c112  (24.02.23 09:50:24) 
öncelikle aynı evde yaşayacak olsanız sizin için gelmesi bir nebze mantıklı, ama hem sizin için geliyor hem öncesinde iş aramamış hem de kirasını ve masraflarını size yıkıyor bir de üzerine vicdan yapıyorsunuz. karşınızdaki profesyonel bir manipülatör ve aynı zamanda dolandırıcı gibi duruyor. sizle görüşmediği 6 gün de yeni birilerini arıyor muhtemelen.


  • bana bir nick verin  (26.02.23 13:21:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.