[]

Atasun güneş gözlüğü

Merhabalar. Bir güneş gözlüğü almak istiyorum. Atasun internette 1800 TL'ye satıyor. Mağazada indirim olma şansı var mı? Başka nereden alabilirim? Kocaeli ve İstanbul Anadolu Yakası için öneri alabilirim. Marka Rayban. Açıkçası kâr oranının fazla olduğunu düşünüyorum. 100 TL bile indirim olsa daha iyi. Sağ olun.

Ek soru

Kışın güneş gözlüğü kullanıyor musunuz?

 
Abi elimden gelse gece yatarken bile takarım güneş gözlüğü ama gündüz zaten araba falan kullanıyoruz mecbur takıyoruz. Onun dışında Rayban'ın kendi mağazaları vardı oraya bakabilirsin ama orada muhtemelen daha pahalıdır Maltepe Piazza AVM'de vardı bir de İstiklal Caddesi'nde olması lazım. Normal bi kampanyası falan yoksa mağazada indirim yapmazlar, gerçi benim sosyal fobim olduğu için hiç öyle bi talepte bulunmadım ama olmaz herhalde yani.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (23.02.23 12:07:00) 
yaz kis kullanirim.
atasundan bi keresinde optik cerveve begendim. pahali bi markaydi. bir de benzeri ucuz bi marka vardi. dedim bu olsun, digeri beni asiyor.
cerceve secerken muhabbetimiz iyiydi satici kizla. bir de hep burdan alisveris yapiyorum demistim ama sonucta bi kanit sunmamistim bu dedigime.
kiz bi anda madem hep burdan alisveris yapiyorsunuz size haftaya indirim olacagini soyliyeyim dedi. daha medyada duyulmamisti. bi hafta sonra yuzde 40 indirimle pahali markayi almistim gidip. magazaya bi git, muhabbet kur, belki sen de indirim varsa onceden haberdar olursun. onun harici atasunda indirim varsa vardir, normal esnaf gibi indirim yap denmez.
  • Kittie  (23.02.23 12:53:06) 
en güvenilir ve ucuz atasun oluyor genelde. mağazada indirim olmaz. hatta internette daha çok kampanya oluyor indirim oluyor. ben internetten almıştım.


  • jelly bear  (23.02.23 12:53:09) 
bir de guvenilir ve ucuz olan hep benim icin de atasundur.


  • Kittie  (23.02.23 12:54:33) 
@Kittie, bana da çalışan kız indirim olacak demişti ama kaçırdım. Sevgililer Günü içindi. Yakın zamanda özel bir gün yok sanırım.


  • dissendium  (23.02.23 16:41:04) 
oyle anneler gunu vs gunleri ben direkt sorarim zaten. benimki o turden bi gun bile degildi. atasun kampanya gunleriydi. git bi yokla belli olmaz.


  • Kittie  (23.02.23 17:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.