[]

Kulağa garip gelen cümleyi düzeltmek için yardım ricası

"Bu yıkıcı depremler her ne kadar şok etkisi yaratsa da, bölgede gerçekleşen ilk depremler değil ve son da olmayacaklar."

Bu cümlede bir sakatlık, düşüklük var. Anlamını koruyarak nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı?

Teşekkürler.

 
… Olmayacaklardır


  • Yavuşuhlu  (23.02.23 00:41:59) 
... değildirler .... olmayacaklardır.


  • old possum  (23.02.23 00:47:36) 
Her ne kadar şok etkisi yaratmış olsalar da, bu yıkıcı depremler bölgedeki ne ilk deprem(ler)dir ne de son olacaklardır.


  • latchet  (23.02.23 01:18:46) 
"Bu yıkıcı depremler her ne kadar şok etkisi yaratsalar da, bölgede gerçekleşen ilk depremler değillerdir ve son depremler de olmayacaklardır."


  • yazdonumu  (23.02.23 02:41:38) 
"Bu yıkıcı depremler her ne kadar şok etkisi yaratsalar da, bunlar bölgede gerçekleşen ilk depremler değiller ve son da olmayacaklar.


  • sirkelimon  (23.02.23 09:20:18) 
bu yikici depremler her ne jadar sok etkisi yaratsalar da bunlar bolgede bir ilk olmadigi gibi son da olmayacaktir.

bir de herkes ayni seyi yapmis ama -da ekinden sonra virgul konmaz
  • Kittie  (23.02.23 09:25:57) 
özne insan değilse ve çoğulsa, yüklem öznenin çoğul olmasına bakılmaksızın tekil olmalı.


  • m e b  (23.02.23 09:31:32) 
Her ne kadar şok etkisi yaratsa da, bunlar bölgede gerçekleşen ne ilk ne de son yıkıcı depremler.


  • iustitia omnibus  (23.02.23 11:45:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.