[]

Dükkan açmak hakkında;

Merhabalar;
Bir yıldan biraz fazla bir süredir e-ticaret yapıyoruz kardeşimle birlikte. Bugünlerde fiziki bir dükkan açma niyetimiz var. Yarın içimize sinen iki dükkana bakmaya gideceğiz, bu konularda tecrübemiz çok yok.
Özellikle şuna dikkat edin diyeceğiniz bir husus var mıdır? Neleri göz önünde bulundurmalıyız, nelere çok dikkat etmeliyiz?
Şu an için çok acelemiz yok, araştırma safhasındayız ama ben bir yandan bir adım atmakta istiyorum.
Her türlü eleştiri ve öneriye açığım, teşekkürler.

Bijuteri ürünleri ve hediyelik eşya üzerine açacağız

 
ne dükkanı açacağınıza göre değişir.


  • ayseee  (22.02.23 19:50:15) 
Evden mi çalışıyorsunuz? Öyle ise bence dükkan açmayın, bir ofis kiralayın ve operasyonunuzu oradan yapın. Dükkan açınca satışlarınız artmayacak, aksine dükkanın başında dursun diye bir iki kişi alacaksınız, belediyeden izin, zabıta, dilencisi, hırsızı falan kapıdan girecek ve hiçbir şey alamayacak müşteri için bunlara katlanacaksınız.


  • malheiros  (22.02.23 21:23:32) 
@malheiros, dükkanın başında hafta içi kardeşim hafta sonu ben duracağım, birisini alma niyetimiz yok henüz. E-ticareti evden yürütebiliyoruz, zaten öyle aşırı bir trafik yok maalesef ofis açacak kadar.


  • hayalhayal  (22.02.23 21:31:16) 
O zaman dükkan açmaya değer mi ben bilemiyorum. Sadece siz ve kardeşiniz durarak olmaz. İşiniz çıktı, hasta oldunuz, cenazeniz oldu, tatile gideceksiniz, ne olacak dükkan kapalı mı kalacak? Öyle tatiller dışında, gün ortasında kapalı dükkan insanların gözünde iyi intiba bırakmaz.


  • malheiros  (22.02.23 21:36:42) 
Bizde belirli bir süre denemek istiyoruz. Kardeşim beş yıldır part-time bu tarz bir dükkanda çalışıyor, zorunlu bir gitme durumunda güvenip emanet edebileceğimiz tanıdıklar var.
Biraz ikimizin kalkıştığı bir iş, manevi olarak çok destek yok çevremizden. Ondan tedirginliklerim var ama bir yandan hevesini kırmakta istemiyorum. E-ticaret bizi çok güldürmedi açıkçası

  • hayalhayal  (22.02.23 21:49:35) 
Kolonlara bakın, yerinde mi :(


  • damba  (22.02.23 22:26:00) 
Eger dukkan onu, garaji, yan tarafi fln kullanacaksaniz tum apartmandan muvakafatname almayi unutmayin sakin. Baca ile isiniz olacaksa rest gibi, yine baca izni alin apartmandan. Apartman site fln altindaysa aidat ne kadar, dukkan ne kadar oduyor iyice sorun.


  • oscar  (22.02.23 22:28:38) 
satacağın ürünlerin müşterisinin olacağı bir yer olsun. ayrıca rakip varsa, a mahallesinde benim haricimde kaç hediyelik eşya dükkanı var ve insanlar neden onu değil de bana gelsin, ek olarak ne sunabilirim tarzında ilerlenebilir. zaten bunları biliyorsunuz.
dükkan iç tasarımı vs. yaparken aşırı masrafa kaçmanızı tavsiye etmem. çalışan da almayın kendiniz işletin:)

masrafı az, değeri yüksek tutun. hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.
  • Leonardo~Da~Vinci  (22.02.23 22:52:31) 
Hocam bijuteri ve hediyelik magazalarim var. Çok uzun cevap yazmıştım ama yüklenmemiş tekrar yazacak enerjim yok şuan. Yukarda verilen cevaplar işin disindaki kişilerin bilgileri. Telegramdan ulaşın uygun zamanda yardımcı olayım her sorunuz için. Okanca77 o büyük harf.


  • deer hunter  (23.02.23 11:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.