[]

Kendine Yatırım

Merhaba,
Bütçe ve zaman kısıtınız olmasa kendinize yatırım anlamında neler yaparsınız? Atış serbest :)



 
İlk olarak ingilizcem herhangi bir amerikalı kadar akıcı olana kadar sadece dil öğrenme amaçlı yurt dışında takılırdım.

İkinci olarak bütçe kısıtım olmadığına göre evime kallavi bir spor salonu yaptırır haftanın minimum 4 günü personal trainerı evime çağırır o şekilde spor yapardım.

Üçüncü olarak, sadece kendime ve aileme organik gıda üretme amaçlı bir çiftlik yaptırır meyvemi sebzemi hatta eti bile oradan temin ederdim. Böylece sağlığımı da ciddi oranda sağlam tutardım(bu artık bayaaa bi param olduğunu var saydığım senaryo)
  • alaimisema  (22.02.23 13:58:57 ~ 13:59:15) 
İki yabancı dili anadili seviyesinde öğrenmek
Tıp, hukuk, yazılım ve donanım, Finansal okuryazarlık, dağcılık eğitimlerini peşpeşe almak,
Hayatımın her evresinde yaşıma uygun spor,
Bir müzik aletini mükemmele yakın çalabilmek,
Finansal özgürlük için yatırım (Temettücülere gülüyorum, o ayrı),
Offroad bir araba ve bir karavan
Doğu karadenizde ıssız bir yerde kendine yeterli bir çiftlik

Not: En önemli iki maddeyi unutmuşum.
-İyi bir eş
-İyi yetiştirilecek 2 çocuk
  • Mirket  (22.02.23 14:06:24 ~ 14:14:19) 
Ay direkt aklima estetik geldi. kendime en sevdigim yatirim bu oldu herhalde ya da su an kuafordeyim etkisinde olabilirim :) bir de gezmeyi yatirim olarak goruyorum bu yuzden varim yogum gezneye gidiyor


  • ala09  (22.02.23 14:18:45) 
Zamanımı üçe bolerdim ama eşit şekilde değil. Bir personal trainer tutup hayvan gibi spor yapardım, sonra almancayi deli gibi öğrenirdim (İngilizcem iyi) üçüncü olarak da yazılım öğrenirdim. Sonra Almanya'ya giderdim.


  • sanguine  (22.02.23 14:32:03) 
dunyayi gezerdim :)


  • in vino veritas  (22.02.23 14:36:07) 
galiba insan arada bir bu soruyu sorarak bi kendini yoklamalı. düşünüyorum da aklıma gelenler "ulan ne vizyonsuzum" dedirtiyor.

en iyisi şu heralde: ben galiba bi tasarım kolektifi tarzı bi şey kurardım sonra sürekli atölyeler yapıp beğendiğim tasarımcı-mimar tarzı insanları ve diğer disiplinlerden insanları ücret teklif ederek çağırıp bu şekilde kendime özel eğitim alırdım :)

bi de aklımda kentsel ve mimari ölçekte projeler var onları uygulayıp bütün süreçte baştan sona yer almak isterdim. kentsel dediğim küçük bi park bu arada.
  • curious mind  (22.02.23 17:45:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.