[]

Şu ambulanslara yol vermeyenler...

Hep bu kadar fazla mıydı yoksa milletçe kafayı yediğimizi mi anlatıyor bu durum?

Son 5-6 aydır nerdeyse haftada 1-2 kere denk geliyorum bu tarz videolara.

Yapan kişinin amacı ne olabilir? Kendi aralarında söz birliği yapmış örgüt gibiler. Trafik gibi yüzlerce insanın bir arada olduğu bi ortamda kabak gibi kötülüğü nasıl rahatça yapabiliyorlar?

Çakarlı Passat değil ki bu bildiğin can taşıyan ambulans.

Her izlediğimde sinirlerim zıplıyor. Birgün yolda denk gelmem umarım.

www.instagram.com

 
sosyal medya vasıtasıyla haberinin olduğu tüm olumsuzluklar daha önce de oluyordu fakat sen göremiyordun çünkü herkeste kamera yoktu.

mesela 1950'lerde de köpeğe tecavüz ediliyordu. 1850'lerde de. 1750'lerde de.
  • bohr atom modeli  (22.02.23 01:15:50 ~ 01:16:12) 
bunları kendine örnek alan insanlar da oluyordur illa ki. seri katillere yazılan aşk mektupları misali haberlerde bu tarz videoları izleyip gerçek hayatta denemek isteyen tonlarca insan vardır. sapıklıkla normallik arasında çok ince çizgi var.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (22.02.23 10:52:18) 
Yok arkadaşlar tarih öncesi dönemlerden bahsetmiyorum. Yakın zamanda 5-6 ay, bilemedin son 1 senede böyle bi furya ortaya çıktı gibi. Farklı farklı kaynaklarda sıkça denk geliyor, sosyal medya, kameralar vb 15 yıldır hayatımızda sonuçta.

Kötülük şekillerinin kötü insanlar arasında bi furyaya dönüşmesi herhalde @yazar'ın dediği gibi.
  • msb  (22.02.23 11:52:09) 
Cezası caydırıcı değil, 600-700tl ile kurtuluyorlar. minimum 20-30k gibi acıtacak bir ceza yazıp ayrıca hasta varsa adam öldürmeye teşebbüsten yargılayacaksın. Bu primatlar başka dilden anlamıyorlar, sağduyuları yok.

Arkasından medyada ibret olarak haber yapacaksın ki başına gelecekleri bilecek. Herifler kendisine hak olarak görüyorlar bunu.

Eskiden trafikte çok agresiftim ama şimdi umursamıyorum bu herifleri, hangi birisiyle uğraşacaksın.

Ayrıca bu tür bir davranış sergileyenin ehliyetine en az 2 sene el koyacaksın. EDS'ler sayesinde bu kişiye ait olan araçları her çevirmede durdurup kontrol edeceksin, kaçak kullanıyorsa hapis cezasına kadar vereceksin. O yaptığı harekete son hücrelerine kadar pişman olması lazım.
  • kimlanbu  (22.02.23 15:44:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.