[]

Edirneli/Edirne'yi bilen var mı aramızda?

1,5 senedir Denizli'de yaşıyordum ama elimde olmayan sebeplerden dolayı asistanlığıma burada devam edemiyorum. Yüksek ihtimal Trakya Tıp'a geçiş yapacağım. Edirne'de nereden ev tutulur? Arabam yok, üniversite hastanesi de şehrin bi tık dışında kalıyor sanırım haritadan baktığım kadarıyla. Yürüme mesafesinde denebilecek bir mahalle var mı ya da toplu taşıma ile nereden rahat olur? Bölümden konuştuğum bi kişi Şükrüpaşa mahallesine bakabilirsin dedi, eşyalı kiralık dairelerin olduğu bu tarz başka hangi mahalleler vardır bakabileceğim?

Onun dışında şehirle ilgili genel bilgi alabilirsem sevinirim. Daha önce hiç gitmediğim bir şehir ama işte klasik çoğu kişide olan Trakya sempatisi var bende de uzaktan. Genel olarak verebileceğiniz tavsiye/bilgiler için teşekkür ederim şimdiden.

Bi de ulaşımla ilgili en yakın havalimanı Tekirdağ Çorlu sanırım ama sadece Ankara'ya mı direkt uçuş var oradan? İzmir'e en hızlı ulaşım nasıl olur? Yeni İstanbul havalimanı kaç saat sürüyor, havaş falan var mı şehirden? Ailem İzmir'de de mesela nasıl gidip gelebilirim onu düşünüyorum sdhdsh

 
İzmire otobüsle 12-13saatte gidiliyor :)
Mahallelerini pek bilmiyorum,
Toplu taşıma büyükşehirler kadar iyi değil.
Ne kadar sakin olsada Arabayla dolaşırken sıkıntılı mahallelerin olduğunu söylemişti arkadaş, merkezi ve eli yüzü düzgün binalardan tutmanı öneririm.
Edirnede yerler birbirinden uzak geliyor bana bu yüzden yürüme mesafesi bir yer pek yok.
Araba veya toplu taşıma şart.
  • kararsızataletfilozofu  (21.02.23 22:32:52) 
Ulaşıma cevap vereyim. Edirne den çoğu bölgeye otobüs var. Bununla beraber çorlu havaalanından Ankara'ya uçuş var Ankara dan aktarma yaparsın..

Havaş yok, yeni havaalanı için otobüs seferi kesin vardır. Yoksa çorlu veya Lüleburgaz dan yaparsın
  • oligomer  (21.02.23 23:03:47) 
edirne'yi avucumun içi gibi bilirim. kendimi edirneli sayıyorum :) ama maalesef sadece 5.5 yıl yaşayabildim. anlatacaklarım yazarak baya bir uzun olabilir. mail adresinizi paylaşırsanız sesli bir şekilde mail atabilirim. hatta eğer ihtiyacınız olursa fizyoterapi bölümünde doktora yapan bir arkadaşımla da görüştürebilirim.


  • golgi aygıtı  (22.02.23 00:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.