[]

bir şeyler değişmeye başladı mı? [korku bariyeri, akp]

özellikle depremden sonra insanlar siyasilere karşı daha sert ve netler. sanırım yüksek sesle dile getirmekten de çekinmiyorlar.

mesela dün bir avukat, rte dahil bir çok devlet görevlisini dava etmiş. ardından aynı şekilde onlarca avukat ve vatandaş da aynı şeyi tekrarlamış. başka bir olayda, akp'li vekil, çocuk tacizcisi biri için "müslüman adamdır, örnek biridir" diyerek mahkemeye görüş bildirmiş. mahkeme de vekil hakkında suç duyurusunda bulunmuş. bunlar iki örnek, bir süredir ama özellikle iki haftadır böyle çok olay duyar oldum.

böyle olaylar zaten oluyordu belki de, ama haberimiz olmuyordu. şimdi haber de yapılıyor ya da daha büyük kitlelerin haberi oluyor.

korku bariyeri yıkıldı ve bir şeyler oluyor mu? ya da akp'nin gidici olduğu anlaşıldı ve bu haberleri o yüzden mi duyuyoruz. yoksa hiç biri değil ve tamamen kişisel bir algıda seçicilik mi bendeki.

 
eytde olduğu gibi mamaları verdikten sonra bu karanlık havayı dağıtırlar. musluk adamların elinde olduğu sürece fazla ümitlenmiyorum. deprem mevzusu bile "herkese tokide birer daire" ile çözülür millet deprem olduğuna sevinir hale gelir. burası türkiye.


  • roket adam  (21.02.23 18:54:40) 
evet algida secicilik.


  • Kittie  (21.02.23 18:59:36) 
hkp, çhd, sarı olmayan numunelik sendikalar falan her hafta suç duyurusunda bulunuyor zaten suç duyurusunda bulunmanın bir olayı. işte yarım akıllı bir twitter hesabı birileri için rutin olan şeyi gündeme getirince böyle bir algı oluyor.


  • wop  (01.03.23 02:59:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.