[]

Saçları eski şaşalı günlerine döndürme

4-5 senedir uzattığım saçlarım var, normalde sıkıntılı diyebileceğimiz kıvırcığa yakın kalın telli bi saç topluluğu bu, geçen seneye kadar da böyle güzel canlı bi görüntüsü vardı ama geçen yaz 1 aylık bi dağa tepeye çıkmalı tatilimiz oldu orada çok iyi bakamadım o esnada böyle bi canlılığını yitirir gibi oldu ne bileyim AKP dönemine denk geldiğini hissetmiş gibi bi hayata küstü bi şeyler oldu,o zamandan beri de kendine getiremedim, ne yapacağız biz buna? Normalde Curly Girl Method dedikleri sistemi kullanıyordum ama o bile düzeltemedi böyle kuru kuru takılıyorlar, ölümüne nem kaybetmiş gibiler, kestirmek de istemiyorum. Oluru var mı bu işin? Teşekkür ederim.




 
Hocam saçım kıvırcık değil, düz, ama uzun. Parabensiz ve sülfatsız şampuanlar epey iyi geldi. Bi de biraz yıpranınca gidip ucundan kestiriyorum 6 ayda 1 falan, bi canlılık ferahlık geliyor. Çok bilmiyorum bu işleri ama denemek istersen diye not edeyim dedim.


  • plutongezegendegilmi  (21.02.23 17:02:04 ~ 17:02:19) 
Ben de o şekilde kullanıyorum hocam parabensiz sülfatsız şampuan ve saç kremi, aslında çok da süper gidiyordu her şey ama niyeyse bi bozuldu tekrar düzelmedi, hala aynı şekilde kullanıyorum ama bi gelişme olmadı aylardır. Bana mı öyle geliyor kuruntu mu yapıyorum diye anneme sordum o da kafanı boka mı soktun ne yaptın deyince iyice emin oldum. Uçlarını kestiriyorum ama belki biraz daha fazla kestirmem gerekiyordur bilemedim.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (21.02.23 17:07:05 ~ 17:07:57) 
sulfatsiz sampuan, pahali, kuaforlerden alinma maskeler, kremler, isidan uzak tutma... bende etkili olmadi bunlar.

otaci sampuan, gratisten vs alinma ucuz maskeler, pantene'in sise yagi bunlar cok iyi geldi. bi de uclardan aldirma sik araliklarla. belki isin sirri uc aldirmadadir ama gorece ucuz market markalarina devam. bi de pantenein veya elseve falan yaglari da iyi geldi diye dusunuyorum.
  • Kittie  (21.02.23 19:08:19) 
Ya ben bu uç aldırma olayını ihmal ettim galiba, yani düzenli olarak yapmadım sanırım onun etkisi gibi geldi düşününce.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (21.02.23 19:30:26) 
Al bir sise keratin, bir de düzleştirici maşa al. Ayda bir veya 2 ayda bir uygula. Gayet iyi duruma geliyor.


  • stavro  (21.02.23 19:45:56) 
Bence bir kan tahlili, doktor kontrolü de mutlaka düşünülmeli. En nihayetinde saç dediğimiz şey bedenimizle ilintili ve beden sağlığımızla doğrudan ilişkili.


  • Phoebe  (21.02.23 20:38:36) 
Bro keratin olur da maşa olayı saçı düz yapmıyor mu ya düz saçı pek istemiyorum aslında.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (21.02.23 20:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.