[]

Akşama kadar Ankara'da ne yapayım

Bakanlıktaki bi iş için geldim, uçağım 20.30 gibi. Dün Anıtkabir'e gittim, aspava yedim. Şu an Emek 8. cadde civarındayım. Yemek yiyip bi yerlerde dolanabilirim ya da gezilecek bi yer varsa gidebilirim belki. Arabam yok. Eski meclis civarına mı gitsem diye düşündüm ama uzak mı orası taksiyle ne kadar tutar bilemedim. Bi de sonrasında havaş/belko ile esenboğaya geçicem ordan geçebilir miyim. Ha gerçi bi de pazartesi bugün müzeler kapalı da olabilir.

Arkadaşın evindeyim şimdi de o da çalışıyor bugün geceye kadar. Hiçbi şey bulamazsam yemek yedikten sonra eve dönüp dizi falan izliycem tekrar ama öyle kös kös de oturmayayım ya.

Bu civarda yemek yemek için mekan ve kafe de önerebilirsiniz. Hmbrgr önerildi, aspava zaten yedim. Başka var mı öneri bakayim

 
hmbrgrnin neyini önerdiler ya o kadar burgerci varken :D evet bugün müzeler kapalıdır. anadolu medeniyetleri müzesini önerirdim. kaleye çıkabilirsin taksiyle. pek turist yoktur bugünlerde ama boş sokaklarında dolaşabilirsin oraların. kirit cafede kahve falan iç.


  • glamdr1ng  (20.02.23 13:47:04) 
muzeler pazartesi kapali olabilir :/
ama ulus tarafina gidebilirsin. en azindan binalari disaridan gorebilirsin
ulusa metro ile ulasabilirsin
havaalani otobusu ulustan da geciyor
  • foster  (20.02.23 13:55:54) 
Doner ve kavurma ye benim icin


  • balpolen  (20.02.23 15:46:23) 
kokoreç seviyorsan gençlik caddesi'ndeki hacı'ya git. onların farklı bir kokoreçi var fırında pişiriyorlar. kendi usullerinde yaptıkları kokoreçten ye benim için.


  • argent dawn  (20.02.23 15:49:00) 
avm gezmek yapabileceğin en mantıklı şey


  • bir soru sorcam  (20.02.23 16:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.