[]

kiralık ev arayışı sorunu (erenköy-sahrayıcedit ... )

bu bölgelerde kiralık ev arayışımız var. hatta depremden önce karar vermiştik ama bu kadar acele etmiyorduk, şimdi sorun şu.

ciddi (30k ve üzeri) pahalı ev tutmadıkça giderek ev tutmak imkansıza yakınsıyor. geçen hafta 17.5k anlaştığımız ev başkasına verildi, 19k olan benzer daireye yetişemedik, şimdi 21k altında kimse kapıyı açmıyor, o da yetmiyor 21k tamam diyoruz. ertesi gün 23 verdiler tuttular deniyor. fiyatlar yetişemediğimiz bir hızda yükseliyor.

sahibinden ve hürriyet emlağa bakıyoruz, gittiğimiz yeni apartmanların yöneticisine veya apartman görevlisine ulaşıp biraz sohbet edip telefon bırakıyoruz başka kiralık olursa diye.

1-2 ay beklemek mantıklı mı diyeceğim, bence bu sürede o evler 26-28 bandına kadar çıkacak. böyle bir sarmal içine girdik çıkamıyoruz.

 
Maalesef öyle o ve benzer bölgede deprem sonrası kiralık ev arzı cok az. O bolgede inatciysaniz bir an önce tutmak en iyisi.


  • Mcfly  (19.02.23 19:10:59) 
hocam tüm istanbul’un yaşamak istediği bir bölge sonuçta. 18-19’a buluyorsanız da binanın yaşına falan baktırın derim fiyat iyi geldi gözüme. 1. derece deprem bölgesi olduğu için eski evlerde oturmayın sakın o tarafta.


  • roket adam  (19.02.23 20:50:51) 
Vay be Erenköy kazasker tarafında 750 liraya 3+1 evde oturuyordum öğrenciyken 2015 yılında:)


  • fakat  (19.02.23 23:00:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.