[]

İstanbuldaki riskli okullara ne ara bakıldı

93 tanesi riskli diye yıkılacakmış ne ara tarama yaptılar bu zamana kadar biye yapmadılar vs?




 
doğa kolejine ait olanların riskli raporu 2021 ağustos ve eylül aylarında verilmiş itü inşaat fak. tarafından

bu halde eğitime nasıl izin verildi, belediyenin milli eğitimin yetkisi yok mu bilmiyorum
  • freebird5406_2  (19.02.23 18:50:41) 
net bir bilgi olmamakla beraber gözlem olarak söylüyorum. Meb binalarında son 3 4 yıldır bir yıkım-onarım durumu var. Tekirdağ'ın küçük bir ilçesinde bu süreçte bildiğim 3 4 okul yıkıldı bir o kadarı güçlendirildi, bunlar benim gördüğüm muhtemelen daha fazladır.


  • biravekahve  (19.02.23 19:23:27 ~ 19:23:42) 
Zaten bilinen, ama yıkımı ertelenen binalardır. Bu depremle birlikte acil karar alınmıştır.

Son 20 yıl içinde, bizzat önünden geçtiğim 5-6 tane okul binasının yenilendiğini görmüşlüğüm var, ama bu dediklerim 5 yıldan öncedir sanırım.

Bu bahsedilen 93 bina da zaten biliniyordur yıllardır, sırası gelmemiştir. Şimdi öne alınacaktır.
  • John Bloor  (20.02.23 10:55:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.