[]

Görüşmede maaşı nasıl söylüyorsunuz?

İstediğiniz maaşı nasıl ifade ediyorsunuz? Net rakam olarak mı, aralık belirtere k mi?




 
Mevcut maaşım bu minimum artı %20 beklerim diyorum.

%20 pozisyona şirkete göre 30-40 da oluyor.
  • Mcfly  (19.02.23 10:14:38) 
Net olmak iyi. Direkt beklentim bu derim. Ama görüşürken hesaplama yaparak bunu söylerim. Şimdiki işimde cumartesi tatil. Bana görüşmede cumartesi var deniyorsa beklentime direkt 2 bin TL eklerim gibi.


  • dissendium  (19.02.23 10:52:16) 
aralık bence yanlış. 35-40 desen adam 35i dikkate alacak.
net söylenmeli minimum değer.

35e okeysin sonuçta. 50 de olur 60 da olur. o yüzden minimum söylenmeli. ama kafanızdaki minimuma en az %10 ekleyip söyleyin ki pazarlık ihtimalleri var.
  • jelly bear  (19.02.23 11:35:06) 
Aralık anlamsız +1


  • plutongezegendegilmi  (19.02.23 11:37:04) 
Şu anda aldığım x, yıllık toplam primlerle y, ücret artışları şu dönemlerde oluyor. Aldığım ücretin üstünde bir beklentim var.


  • gabe h coud  (19.02.23 17:02:45) 
Net ve açık olarak söylemekte fayda var. Mevcut maaşı söylemenin, üstüne hesap kitap yaptırmanın anlamı yok. Karşı taraf yorum yaparsa ya da gelen teklife revize isterken bunlar konuşulabilir ama bu soru sorarken insanların beklediği net bir değer.

Maaşlar çok yükseldiği için aralık vermek de saçma oldu. 20-25k bekliyorum diyenler oluyor. Biz yapmıyoruz ama içten içe "ulan 5 bin lira öyle birden vazgeçilecek para mı" denilebilir. Adayın 5bin pazarlığa açık olduğu anlamını taşıyor. 20-25k bekleyen birine pekala 17k teklif edilebilir. Ama 23bin ve üzeri bekliyorum diyen adaya 17 teklif gelmez.
  • nickini vermek istemeyen uye  (19.02.23 19:08:38 ~ 19:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.