[]

Arkadaş Grubu

Dün doğum günümdü. 28 yaşına girdim. Yakın arkadaşlarım vardı ama zamanla onlarla uzaklaştım. İnsanlara bakıyorum arkadaş grupları var. Benim olmaması garip geliyor ve üzülüyorum. Kendi ofisimdeyim iş ortamında kimseyle tanışamıyorum yani tanışayım desem nereden/nasıl olacak bilmiyorum. Sizce bu durum büyük bir eksiklik midir?




 
31 yaşına geldim. Durum aynı. Uzun senelerdir aynıydı zaten. Şu an arkadaşım diyebileceğim kimse yok. Eşimi saymazsak. Zorlasam tabi ki bir şeyler anlatabileceğim biri var ama yani arkadaş vasıflı bir arkadaş, dost vs yok.


  • elorelia  (18.02.23 07:42:57 ~ 07:44:34) 
Yakın ilişki kurmanın çok zor olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu tabii ki bir zorluk zira bizler sosyal desteğe çokça ihtiyaç duyan bir canlı grubuyuz. Lakin şu an benzer deneyimleri yaşayanların sayısı, yani yeni arkadaş edinemeyenlerin sayısı oldukça fazla. Zamanla uyum sağlıyorsunuz ve hayat devam ediyor.


  • but that was just a dream  (18.02.23 09:43:10) 
etrafında insan olmaması çok kolay şekilde değiştirebileceğin bir durum, sen bunu istiyor musun önemli olan o.

yerine göre eksiklik olabilir, yerine göre olmayabilir. yine senin ile alakalı bir durum.

şöyle düşün, eğer iş yerinde (şimdiki veya ileride) yükselmek istiyorsan sosyal becerilerin olmalı. yöneticinin en önemli görevi kaynak tayini yapmak ve işi denetlemek. kaynak tayini dediğin şey için ise ilgili kişilerin haleti ruhiyelerini bilmen gerekiyor. örn. boşanma arefesinde birinin boşanma süreci sancılı geçiyor ise o kişiye kritik bir iş vermek iş için iyi olmayabilir veya tam aksine o kişi için kafasını dağıtmak bir şeye konsatre olması gerekiyor olabilir. hepimiz insanız ve i yönlendirilmemiz gerekiyor. burada sosyal ilişkiler bu tür durumlarda kimin neyi nasıl yapabileceğini önceden kestirmene doğru kişileri doğru zamanda görevlendirmek için gerekli oluyor.

yok ben hayatımda iyiyim, kafam rahat diyorsan zaten ne gereği var, çok insan az insan demişler.
  • selam  (24.02.23 13:16:47 ~ 13:22:06) 
benim de böyle yaşadığım birkaç yıllık dönemlerim oldu...
Çok geniş bir çevreden geliyprum ve şuan 2 dostum var...1 yarı dost yarı arkadaş hatta...

30 yaş üstü birçok insan değişiyor...

ilişkiler de, üzülme...samimiyetsiz olup çok olacağına hiç olsun:) Gözlerim dolarak yapayalnız kutladığım doğum günlerim oldu, ne zaman hatırlasam burulurum...
  • gadlemler  (24.02.23 20:31:13) 
Doğum günün kutlu olsun. Nice huzurlu ve sağlıklı seneler dilerim.

yaşın genç, zamanla yeni arkadaş ortamın oluşur, merakın olmasın
  • Leonardo~Da~Vinci  (24.02.23 20:43:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.