[]

Depremzede sorgulama yapılabilinir mi?

Var mı böyle bir portal? demek istediğim şu,

şimdi yardım platformlarında, depremzedeler için kurulan wp gruplarında vs. herkes her şeye yetmeye yardıma koşmaya çalışıyor. bu karmaşadan fırsatla duyduğum bir kaç örnekte depremzede olmayıp bu günlerde depremzedeymiş gibi doğudan gelip izmire sığınmış gibi yapıp yiyecek giyecek nakti yardım vs isteyen toplayan insanlar var.
biz bu insanların depremzede olup olmadığını nereden sorgulayabiliriz.
Afet sebebi ile gelenlerin valilikte belediyede vs. bir kaydının olması gerekmiyor mu? bu insanlara gelince şuraya başvur vs denip bir kayıt alınmıyor mu?

nasıl doğrulayabiliriz? Eğer doğruysa başımla beraber, eğer üçkağıtçıysa ağzını burnunu kırmalık insanlar var da ondan soruyorum.

tamam sakinim :)

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.