[]

geçen hafta cüzdanımın karıştırıldığını hissettim.

kartım falan karısık yerlerdeydi.
ziraat mobil bankacılıkta gezerken ne göreyim son 5 günde 500 tlye varan banka kartımdan para çekilmiş. ana kredi değil banka kartı.

bana uyuz olan saf bi çocuk var, o yapmıs olabilir her neyse.
google webmix yazılım diyor.
sürekli 40 tl cekmis durmus bi kere 104 tl cekmis.

kartı kapattırdım yeni kart talep ettim,
monil bankacılıktan itraz talebi gönderdim, benim ödemediğime dair.daha yapabileceğim ne var? ve sizce bu paranın bana geri dönüşü olur mu?

 
Harcama itirazı reddolursa tüketici hakem heyetine başvurun. Banka gerekli önlemleri almadiysa sorumlulugu doğar.


  • sanguine  (16.02.23 16:31:16) 
Eğer işlem 3D değilse, yani telefonunuza sms gelip o sms ile alışveriş yapılmadıysa, banka geri öder size. İşlemi yapan firmaya kaçar konu.


  • john bloor  (16.02.23 17:15:04) 
kayıp çalıntı bildirimi yapılmadıysa banka neden iade etsin ki? harcama itirazı internet üzerinden yapılan dolandırıcılıklar veya aldığın ürün gelmediyse başvurabiliyorsun diye biliyorum.


  • paintov  (16.02.23 22:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.