[]

yaşlı hasta bakımı

Merhabalar,

Yaşlı bir yakınımıza bakıcı ihtiyacımız var yer istanbul beylükdüzünde , bu işle ilgilenen firmalara sorduk ancak tümü yabancı uyruklu bakıcı istihdam ediyorlar, ancak biz hastanın sosyalleşmesi açısından bir türk bakaıcı isityoruz , özellikle deprem nedeniyle kalacak yer ihtiyacı olup artı maaş almak isteyen ihtiyaç sahibi biri olursa bizimde bir faydamız dokunur düşüncesindeyiz.

Nasıl bir yol izleyebiliriz, herkese şimdiden çok teşekkür ederiz.

 
Bir depremzedeye faydayı engeller miyim diye yazıp yazmama konusunda tereddüt ettim.

Bir depremzedeyi evine al, bak. Çok güzel bir şey.

Ancak travma sonrası stres tahribatı açıklığa kavuşmamış birine bakıma muhtaç bir yaşlıyı emanet etme fikri çok makul gelmedi bana.
  • Mirket  (16.02.23 17:12:54) 
depremzedeye iyilik yapıyorum diye bakıcılık yaptırmak fırsatçılık olur biraz. maaşını tam vereceksen ve kişi bunu kabul ederse olur tabi ama yukarda denildiği gibi uyum olmazsa şahsın işine son vermeye kalkarsanız başta iyilik yapıyor gibi göründüğünüz içi nnahoş görüntü olabilir. en güzeli depremzedeye iyilik yapar gibi değil de annenize bakıcı arar gibi ilan vermeniz. bunun kim olacağı şansınıza kalmış.


  • sanemz  (16.02.23 17:23:09 ~ 17:26:25) 
Teşekkürler olay fırsatçılık gibi görünebiliyor ancak , maaş zaten hakkı ile fazlası ödenecek , burda amaç aslında zaten barınma ve maddi desteğe daha fazla ihtiyacı olan bir depremzede neden olmasın düşüncesi idi, yani öncelik tanıma diye düşünebiliriz.

Evet psikoloji ve travma konusu var, ancak bunlarin bir kismida maddi belirsizlik ve ihtiyaçlar oluşturuyor.

Normal ilan verip depremzede seçmek konusunda tercih
Yapma yoluna gitmek mantıklı geliyor, çok teşekkürler
  • mrctrk  (16.02.23 19:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.