[]

Deprem nedeni ile mesaj atma/atmama

Aslında gönül işi vs değil
Deprem dolayısıyla mesafeli bi tanıdığa bi mesaj metni yazdım ama atarsam komik duruma mı düşerim diye yollayamadım
Özelden mesajı size atsam bunu okuyunca ne düşünürsünüz kabaca fikir verir misiniz
Bunca dert içinde saçmalamış bu demesini istemediğim için emin olamadım

 
9 gün sonra mı atacaksınız?


  • ruhen hastayim ben  (15.02.23 14:38:58) 
Kişi depremde doğrudan zarar alan biri değil ve bölgede de değil. Bu nedenle 9 günün önemi yok.


  • isimmisimyok  (15.02.23 14:41:38) 
depremde zarar almış değil, deprem bölgesinde değil, üstünden 9 gün geçmiş... bu noktada mesaj atarsanız komik duruma düşmeyebilirsiniz ama depremle ilgili bir mesaj atarsanız kesinlikle komik olur diye düşünüyorum.


  • mark greg sputnik  (15.02.23 14:51:37) 
Keşke biri de sen bana bi at bakalım ne yazdın deseydi çünkü içeriği burada yazamazdım ama herkesin şu an derdi büyük biliyorum
Yine de teşekkürler

  • isimmisimyok  (15.02.23 15:05:02) 
at bakalım

yani bu durumda atacağın mesaj 4-5 cümleyi geçmemeli

beton gibi mesaj yazmamışsındır umarım :)
  • freebird5406_2  (15.02.23 15:11:16) 
Depremde zarar alan biri değil, deprem bölgesinde değil, konunun deprem ile ilgisini çözebilen yok. Hele bir de 9 gün geçmiş. Artık enkazda bile canlı olması mucize. Yani gönül işi değilse borç ya da kira mı isteniyor? Bence net komik duruma düşülür.

"Ölüm var kardeş, bak insanlar ölüyor. Gel barışalım" temalı da olabilir. O komik olmaz gerçi.
  • nawar  (15.02.23 15:25:35) 
Ben arkadaşımın Hatay'da olduğunu unuttum. 2 gün önce iyi misin diye yazdım. Neden komik?


  • Kahvedesu  (15.02.23 16:33:05) 
Ben de depremden doğrudan etkilenmemiş biriyim ve eski bir arkadaşımın bana depremi kastederek nasılsın diye sorması çok hoşuma gitti. Ben de bunu göz önünde bulundurarak deprem bölgesinde olmadığını ve herhangi bir zarar almadığını bildiğim mesafeli bir tanıdığıma mesaj attım geçen hafta. Fiziksel olarak etkilenmemiş olmak zarar almamış olmak anlamına gelmiyor. Bence nasılsın, bu felaketle/haberlerle nasıl baş ediyorsun gibi konuşmalar yapılabilir -aranızın halihazırda kötü olmadığı biriyse-.


  • south park in kapusonlu uyesi  (15.02.23 16:50:28 ~ 16:50:57) 
Bu tür durumlarda zaman aşımı diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Anne ve babamı kaybettiğimde 1 ay sonra arayan dostum da oldu "ne diyeceğimi bilmiyordum" diyerek. Yalnızca araması bile iyi geliyor insana. Dün de üniversite arkadaşımın deprem bölgesinde olduğunu öğrendim ve aradım. "Özür dilerim..." diye konuya girdiğimde, özür dilememe gerek olmadığını, bilmemin normal olduğunu ve akıl edip aradığım için çok sevindiğini dile getirdi.


  • charbiel  (16.02.23 18:24:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.