[]

Nasıl davranacağımı bilememek?

Merhaba. Öncelikle soruyu sormamın tek amacı yardım almak, hayatımda ilk defa tanımadığım insanlara kendimle ilgili bir şey soruyorum.

Genel olarak sessiz, sakin, ağırbaşlı biriyim. Tanımadığım insanlara karşı yani dışarda böyleyim. Tip olarak birçok kişiden iyi olduğumu duydum, bu kişiler akrabalarım değil :) Ben de zaten objektif biriyim tip ve görünüş olarak iyi olduğumu düşünüyorum. Sessiz sakin biriyim ama sosyal fobisi olan biri değilim yanlış anlaşılmasın.

Üniversitede ve sosyal hayatta bana ilgi gösteren kızlar da genel olarak hep girişken hareketli tipler oluyor. İlgi göstermelerinden kastım da çok açık ilgilenmek değil de bir konuda yardım istemekte oluyor gel yemek yiyelim de oluyor değişiyor. Benim yaptığım tek iyi şey muhabbet çevirebilmek yani benimle konuştuklarında asla sıkıcı muhabbet geçmiyor eğlenceli biriyim bu konuda.

AMA ben hoşlandığım kişiye karşı nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. Ne telefon numarası nasıl istenir ne bir kız dışarıya nasıl davet edilir ne de bir kıza nasıl ilgi gösterilir hiçbir şey bilmiyorum.. Birçok kız benim bu pasifliğimden şikayetçi olduğu için uzaklaştı çünkü nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. Her ne kadar bu kızlar girişken dediğimiz kızlardan olsa da benden bir adım beklediler.

Bana yardımcı olabilecek biri olursa hayatım boyunca memnun olurum.

 
lafı dolandırma ve taktik yapma. dan dun gir


  • sert siyah krom  (15.02.23 09:18:38) 
Yakın normal kız arkadaşlarınız yok mu? Kızlı erkekli normal arkadaşlık ilişkileri işte bize tam da bu zamanlarda nasıl davranacağımızı öğretiyor aslında biz fark etmeden
Kızla erkek arkadaş olmaz zihniyeti yüzünden bu tutuklukla karşılaşıyoruz
Arkadaşça yaklaş, eğlenceli ol, açık sözlü davran, gerisi gelecek
  • photo85  (15.02.23 11:08:26) 
gerçekten hoşlanıyorsanız zaten hafif saçma, dalgın, şaşkın davranmanız çok makul ve mantıklı bence.
Hayatınız boyunca memnun edeyim sizi: hayat çok kısa. söyleyiverin gitsin. nasıl söylediğinizin önemi yok. Nasıl söylediğinizden bağımsız, söylemedikçe belki 50 yıl birlikte yaşayacağınız insanı kaçırıyorsunuz belki de söylediğinize kısa vadede pişman olup hayatınızı mahvedecek ya da ayrıldığınız için etrafa gülücükler saçacağınız insana açılma konusunda hayıflanıyorsunuz şu anda.
yapıverin gitsin.
  • sparkle kiddle  (18.02.23 21:59:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.