[]

Ev eşyaları depolama hk.

Merhaba arkadaşlar, malum evsahibi vicdansızlığından bizde nasibimizi aldık..
Benim şuan tokide devam etmekte olan bir evim var borcunu ödüyorum ve büyük ihtimal 7-8 aya teslim edilecek. Ev sahibine durumu ilettim kısa süre sonra çıkacağımı ve makul bir fiyat yapmasını rica ettim. Henüz dönüş yapmadı ama büyük ihtimal yüzde 200-250 gibi bir zam yapacak ve ikisini birden ödemek beni oldukça zorlayacak. Şöyle birşey düşünüyorum kayınpeder eşyaları bi yere koyalım bizim evde o süre boyunca idare edin diye bir teklifte bulundu saolsun hem kira cebinize kalır hemde milletle uğraşmazsınız dedi. Sizden ricam bu eşya depolama konusunda hizmet alan kullanan oldu mu güvenlir mi, 2+1 evim ve kıyafetler ve gündelik eşyalarım hariç tüm ev eşyalarını depoda muhafaza ettirmeyi düşünüyorum. Maliyeti nasıldır, acil fikirlerinize ihtiyacım var.



 
5. yılınız dolmadıysa ev sahibinin bu kadar zam yapma hakkı yok ki. yasal orandan zammı yapın geçin.


  • elorelia  (14.02.23 11:51:48) 
Böyle bir hizmet kullanmadım ama 5-6 yıl önce bu fikri araştırdığımda fiyatların çok yüksek olduğunu gördüm. Depolama fiyatı ev kirasının %50-%70'i civarlarına geliyordu İstanbul'da. Tabi bir de taşıma masrafı var.

Evden eve nakliye firmaları "bizim depomuz var abi, hiçbir şeycik olmaz" dedi. Onların fiyatları da bu şekilde yüksekti ve depo dediği yerlerden birini görmüştüm, kesinlikle eşyalarımı koymak isteyeceğim bir yer değildi.

O zamanlar (tabi konut fiyatları bu kadar yükselmemişti) Tuzla-Gebze gibi bir yerden ucuz ev kiralamak depo ücretlerinden daha düşük oluyordu.

Ev sahibinizle aranızdaki durumdan bahsetmemişsiniz ama ev sahibiyle arayı bulmanız veya gerekirse mahkemelik olmanız sizin için maddi açıdan daha kazançlı olacaktır diye tahmin ediyorum.
  • michael_knight  (14.02.23 12:08:20) 
maalesef 6.yılımızdayız aslında ben hertürlü makheme filan gözüm kapalı girerimda arada hatır gönül kötü olmak istemeyeceğimiz insanlar var hani 5-6 ay içinde kötü olmak istemiyoruz, aslında burda temel öğe depo olayıydı en kötü ihtimalle ama ona çokta sıcak bakamıyorum.


  • gencfb  (14.02.23 13:29:56) 
Tahliye taahhütnamesi, su-elk-dgaz aboneliği bloke etme gibi elinizi-kolunuzu sağlar bir şey yoksa %25 koyun geçin.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (14.02.23 22:13:03) 
sehir yazmamissiniz ama Izmir'de bu firmayi kullanmistim. Bir sorun yasamadim. Istanbul ve Ankara'da da var.

www.pratikdepo.com
  • juninho77  (14.02.23 22:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.