[]

çalışma sandalyesi önerisi

ikea'da markus ve jarvfjallet var onları gidip bir denemeyi düşünüyorum ama bunlar dışında şuna da bir bak dediğiniz veya onlardan daha iyi dediğiniz çalışma sandalyeleri varsa yazabilirseniz sevinirim.

not: bütçe max 8k civarına çıkabilir o yüzden herman miller önerip üzmeyin lütfen.

not2: oyuncu sandalyelerini görsel olarak sevmiyorum markus vs. gibi normal ofis sandalyesi formatını tercih ederim.

 
bence alefjall modeline bak. o dediğin modellerin hiçbir rahatlığı falan yok. dediğim modele otur, hemen anlarsın rahatlığını, diğerleri faso fiso.


  • Huan8  (14.02.23 12:00:55) 
@huan8 o epey rahata benziyor ama %60 home office çalışan biri olarak uzun süreler oturuyprum sandalyede o yüzden sırt ve boyun desteği önemli diye düşünüyorum. bir de yazın deri terletir sanki ya :(


  • semaforo de medianoche  (14.02.23 12:07:14) 
nurus markasında indirim var amazonda bir bakın.


www.amazon.com.tr
  • kullanıcıadımbuolsun  (14.02.23 12:31:06 ~ 12:33:38) 
O zaman olaya şu açıdan yaklaşalım. Çok uzun süreler oturmak sağlık açısından iyi olmadığı için, İsg açısından da dik oturup çalışmanı belirli aralıklarla dinlenme periyotlarına bölmen gerektiğinde, sırtını iyice geriye yaslamak yerine, kalkıp koltuğa oturman daha rahatlatıcı olacaktır. Zaten Boyun desteği dedikleri şeye aldanma, boyun desteği öyle bir şey değil. Arabalardaki koltuk başlığı gibi üretiyorlar. Onların amacı konfor değil, boynu korumak. Evde boynu korumalık bir durum ne olacak? Tasarım hataları var o tip sandalyelerin. Sen iyice bir düşün, oturağının ve sırtlığın rahatlığına bak. Çalışma uzun sürüyor diye anlamsız ürün alma :) deri terletiyor evet, o nedenle üstüne ikea'da satılan sandalye minderlerinden alır atarsın.


  • Huan8  (14.02.23 12:44:12 ~ 12:45:45) 
Ben şundan memnunum www.hepsiburada.com

Sadece kafa yaslama kısmı aşırı dandik. Ayarlı falan ama emanet duruyor.

2 kere kırıldı yapıştırdım, en sonunda ideal bir ayara alıp 2 tane vida attım şu an sağlam duruyor.

Bir de şu araç koltuklarına takmalık lastikli ufak kafa boyun yastıkları oluyor ya onlardan geçirdim mis gibi oldu yoksa geride kalıyordu. Dedikleri gibi o biraz süs gibi kalıyor koltuk çok prof değilde. En azından şimdi bazen biraz yatırınca kafamı da yaslayıp keyifli şekilde takılabiliyorum.

Kafa yaslama kısmı dışında kaliteli bu arada 95-110 kilo arasında kullandım, rahat. Kolu ileri geri ve yükseklik ayarlı. Sandalye yukarı aşağı ve yatma ayarlı. Yeterli bana. A bir de bel desteği için ufak yassı bir yastık kullanıyorum ama ben çoğu zaman kaykılarak oturuyorum. Dik oturuyorsanız çok gerek yok.
  • ananiyimioguz  (14.02.23 13:17:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.