[]

Ayrıldığım Kişininin Fotoğrafları Hakkında

Boşandığım eşimin şifrelerini biliyordum. Ancak o bilmiyordu bildiğimi. Boşandık. Ancak bu bende büyük bir yük oluşturmaya başladı. O kişiyi unutamıyorum her gün girip fotograflarına bakıyorum. Kendimi kontrol edmiyorum. Sizce arayıp şifrelerini değiştirmesini mi söylesem bakmamak için kendimi daha fazla kontrol etmeyi mi denesem.
Şifrelerini değiştir e sebep olarak bakmaktan kendimi alamıyorum gibi acındırık bir duruma da sokmak istemiyorum



 
Acındırik durumdaysan zaten acındırik duruma sokmuş olmazsın.
Bunun bilinmesini istemiyorsan şifresini sen değiştir, o da mecburen kurtarma maili ile şifresini sıfırlar.

  • kisa  (14.02.23 02:17:05) 
@kisa acındırık değilim öyle yansıtmak istemiyorum


  • grid  (14.02.23 09:45:20) 
sonuç değişmiyor. öyle olmanın ya da olmamanın önemi yok işte. yapman gereken buna son vermen. özdisiplinle veremiyorsan şifrenin değişmesini sağlamak zorundasın.
durum kötü, acımasız ya da saldırgan görünmek istemem. daha çok yeni, zamana ihtiyacın var ama her şeyin sonunda şu an bunu yapmaman lazım.

  • kisa  (14.02.23 10:02:44) 
her gün bakarsan tabi ki unutmazasın daha çok takıntı yaparsın

şifreyi sne değiştir ona güvenlik bildirimi gider zaten o tekrar değiştirir
  • bir soru sorcam  (14.02.23 11:42:25) 
* söylemek uygun ve iyi olmaz. Kendiniz çözmeniz lazım. Yaptığınız uygun bir davranış değil.

* Bence ayrılıktan pişmansanız ve geri birleşme umudu varsa, bir deneyin. Öncesinde nerelerde yanlış yaptınız, ne sıkıntılarınız vardı, kendinizce tespit edin. Gerekirse profesyonel destek alın.

* Amacınız birleşme değil de, yaptığınız hareketlerden, söylediğiniz sözlerden dolayı pişmanlıksa, buluşup özür dileyin.

* Hiç biri değilse: yeni ilişki. Çivi çiviyi söker.


Not: uzman değilim, kişisel tavsiyelerdir.


.
  • kartallar yuksek ucar  (14.02.23 11:48:52 ~ 11:49:18) 
Abi unutursun herkes unutur, böyle iletişimler kurarak kendini küçük düşürme. Geçmiş olsun.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (14.02.23 11:49:39) 
Ben de uzman değilim ama hergün bakarak kendinize çok büyük kötülük ediyorsunuz, bu kesin. Bırakın gözden ırak olan gönülden de ırak olsun. Hiç ilgi duyduğunuz bir hobi, eğitim vs. yok mu? Kendinizi oyalayın. Tiyatroya yazılın, ne bileyim çalmak istediğiniz bir müzik aleti için uğraşın. Yeter ki odağınızı dağıtın. Zamanla daha az düşünmeye daha az hatırlamaya başlayacaksınız. Karşı tarafla iletişiminizi bilemiyorum ama boşanmışsınız ve tamamen bitmiş sonuçta bence hiçbir şekilde iletişim kurmayın. İrade diye bir şey var eğer girmek istemezseniz asla girmezsiniz ve girmemelisiniz. En kısa sürede rahatlarsınız umarım mental olarak.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (14.02.23 15:31:58) 
kendinize verdiginiz sozleri tutmak su donemde ozsevginizi ve ozsayginizi arttiracaktir, dolayisiyla olaya kendinize verdiginiz sozu tutmak olarak bakin, bu duruma bir iki sene sonraki 'kendinize' yaptiginiz bir iyilik olarak bakin ve fotograflari rahat birakin.

bununla birlikte, kotu bir durumdasiniz, kendinizi 'acindirik' olarak yargilayan sizsiniz, ben duyuruyu okudugumda acindirik bir adam degil, yas yasayan, icindeki aska sahip cikmaya calisan, aci ceken bir adam gordum. aciniza sahip cikin, aciyi yasayan yaninizi reddetmek ilerde baska seylere neden olacak, kendinizi, hicbir yaninizi reddetmeyin, onu kucaklayin, sarip sarmalayip sefkat gosterin. ama kotu bir durumda oldugunuzu, yas surecinden gectiginizi kabul etmek ve bu aciyi 'gorerek', icinde bulundugunuz durumu 'acindirik' olarak yargilamadan kabul etmek ve kendinize sefkat gostermek size iyi gelecek, iyilestirecektir. bunu da tavsiye ederim. 'the only way out is through' o kadar dogru bir soz ki.

civi civiyi soker diyen insanlara ben, kendi deneyimimden dogru, katilmiyorum. su anda aci cekiyorsunuz, incinmis durumdasiniz. 'hurt people, hurt people' buna ne gerek var? baska birine aci cektirirseniz, ya da boktan bir sey yasarsaniz, kendinize olan sayginiz zedelenecek emin olun, buna gercekten ihtiyaciniz var mi?

eski esinize boyle bir sey ile ulasmanizi tavsiye etmem.
  • kassiopeia  (14.02.23 15:33:37) 
şifresini falan sen değiştirme, suç olur bu. girip bakmak bile suç aslında da neyse. yapacağın şey şu: bir şekilde iletişim kurup; "şu şu şifren laptopta, pc'de, tablette vs.. kayıtlı kalmış. bunları ileride sorun yaşamamak adına değiştirmeni tavsiye ederim." bu kadar.

not:hiç de acındırık durmadı, güçlü bile göründün hatta.
  • Improbable  (14.02.23 15:48:40) 
@improbable öyle yaptım. Kurtuldum.

En son galerisinde flörtünün fotosunu gördüm. Kötüyüm ne kadar takmayayım desemde
  • grid  (15.02.23 15:37:08) 
şifresini biliyorsanız login nickname'ini ya da mail adresini de biliyorsunuzdur. Mail adresine ulaşımınız yoksa şifremi unuttum seçeneğini tıklayın mail gitsin ve işkillenip şifresini değiştirmesini ümit edin. Şifren bende var demeyin bence.
insan unutuyor fakat bazı alışkanlıklar da kolay kolay bırakılmıyor. Bırakıldığı sanılıyor.

  • sparkle kiddle  (18.02.23 22:02:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.