[]

Soundbar önerisi

Merhabalar,

Evdeki televizyonun (2013 model bir Samsung Smart TV 46ES8000) sesi yeterli gelmediği için bir soundbar almayı planlıyorum. Önemli olan ses çıkış gücü değil benim için. Kriterlerim şunlar:

-PS4 ve MiBox 4S var. Her ikisinde de kullanmak istiyorum. MiBox'ta Netflix, Disney+ gibi streaming hizmetlerini kullanıyorum genelde.
-Mümkünse native olmasa da surround ses hissiyatı sağlayan bir model istiyorum.
-Kablolu ya da kablosuz olması önemli değil. Bluetooth gibi bir özellik de aramıyorum. Benim için önemli olan kısım mümkün olan en düşük gecikme ve en yüksek kalite.
-Amacım en iyi modeli değil, fiyat/performans bir model almak. Dolby Atmos vs. gibi özellikler güzel olur ama gördüğüm kadarıyla 7000 TL üzeri modellerde bunlar var. Oraya kadar çıkmam herhalde.
-Subwoofer'ın dahili ya da harici olması çok önemli değil. Performansı tatmin edici olursa her ikisi de benim için ok.

Bu kriterlere uygun model önerebilirseniz sevinirim.

 
dediğiniz gibi sonos falan gibi üst segmente çıkmadıkça hemen hemen tüm orta seviye soundbarlar benzer kalite sunacak. o yüzden ben olsam atmos destekli, kablosuz harici subwooferlı Grundig gsb 950 alırdım. Sıfırı bulunuyor mu hala bilmiyorum ama ikinci el de alınabilir. Sony, samsung gibi bilindik markaların daha pahalı modellerinden daha iyi bir model gsb 950.


  • orient blue  (12.02.23 13:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.