[]

futbolcular otellerde neden 2 kişilik odalarda kalıyor?

selamlar,

Deplasmana kaç kişilik bir kafilde gidiyor aşağı yukarı?

futbolcular neden tek kişilik odalarda kalmıyor? en üst seviye liglerde para zaten sorun değil, yeterince oda mı yok yani? takım ruhu, arkadaşlık falan mı? neden tek başına kalmıyor ki bu adamlar odalarda?

 
Otellerde tek kişilik oda genelde yok. Zaten tek kişi kalmaya gittiğinde sana iki kişilik oda verirler.

Varsa da çok az sayıda vardır ben tek kişi seyahet ettim defalarca, hiç tek kişilik odada kalmadım.
  • zimbirik  (12.02.23 09:37:29) 
11 takım + 7 yedek zaten 18 kişi. doktor, masör, malzemeciler, teknik direktör ve yardımcısı desen zaten 25 kişi falandır.

ben 8-10 kişilik ekiplerle başka işler için otellerde çok kaldım. bizdeki mantık "muhabbet olur" idi. bir yerden sonra ekürin oluyor zaten. hep onla kalıyorsun.
  • alperz  (12.02.23 09:51:57) 
Eskiden imkanlar kisitli iken zorunluluktan baslamis sonra gelenek olmus iste. Bu saatten sonra tek kisi kalmak isteyeni aforoz ederler. Takim oyunu sonucta bireysellige yer yok. Hem disardan birini alamazsin odaya, gec saatlere kadar telefon, tv falan yapamazsin cift kisiyken.


  • freedonia  (12.02.23 10:11:05) 
Aynen askerde olduğu gibi badi yapıyorlar. Tek başına kalırsa belki sabaha kadar oturacak, yiyecek, içecek vb.


  • malheiros  (12.02.23 11:09:22) 
liseli ergenlerden bahsetmiyoruz arkadaşlar, profesyönel üst düzel atletlerden bahsediyorum. kaçta yatıp kaçta kalkacağını bilen insanlar bunlar.


  • fatihkkk  (13.02.23 02:46:39) 
Hocam aynı nedenden ötürü, otokontrol yapıyorlar işte. Sanki profesyonel futbolcuların hepsi çok düzgün insanlarmış gibi...


  • malheiros  (13.02.23 10:24:04 ~ 10:24:33) 
Abi insan sosyal bir varlıktır futbolcular da tek başına kalmak istemez stres yapar canı sıkılır kortizol salgılar maç performanı düşer, 2 kişi olunca PES falan atıp kafa dağıtırlar rahatlarlar. Bir de bu oda arkadaşlıkları bir tecrübeli bir tecrübesiz futbolcu şeklinde olur, aynı olay askerde de vardır mesela nöbete bi tecrübeli bi acemi asker gider. Yatılı okullarda da benzer uygulamalar olur, bu "o hayatı" öğrensinler diye yapılır. Hiçbir şey nedensiz olmuyor yani.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (13.02.23 10:32:41 ~ 11:29:04) 
Sadece otellerde değil, Kulüplerin kendi kamp tesislerinde de 2 ila daha fazla kişilik odalarda kalırlar. Çoğu böyledir, ki yurtdışında da böyledir. Olimpiyat köyleri bile neredeyse hepsi birden fazla kişilik odalar olarak tasarlanmıştır. Ancak hocalar tek kalır.

Bunun nedeni altında takım kültürü, oto kontrol, sosyal destek gibi bir sürü neden var. Ayrıca küçük yaşlardan itibaren bu şekilde kaldıkları için onlara hiç de garip gelmiyor.
  • yeninesiltupcu  (13.02.23 11:21:54) 
Ayrıca bu durumu örnek vermek şuan çok üzücü ama, şuan deprem bölgesine bile bakacak olursan, pek çok futbolcunun ev arkadaşı olduklarını söylediklerini göreceksin. Bu adamların dediğin gibi bir para sıkıntısı falan yok, ama bu duruma alışıklar ve bazen arıyorlar da.


  • yeninesiltupcu  (13.02.23 11:23:52) 
İki taraf birbirine zimmetlenir.


  • armagan abanuz  (13.02.23 11:47:38) 
@fatihkkk ergen olmayan ust duzey sporcu :) www.youtube.com Icerisi meslek lisesi, sabahtan aksama kadar play station oynayip instagramda hatun kovalayan ergeler alayi


  • speedy  (13.02.23 12:02:04 ~ 12:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.