[]

iPhone, Android karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar. 9 10 bin TL'ye sıfır Samsung almak mı mantıklı, kullanılmış iPhone 8 Plus almak mı mantıklı? iPhone 8 Plus eskidi ama kamerası iyi. iPhone hiç kullanmadım. Alışabilir miyim, bilmiyorum. Siz ne yapardınız? Belki iPhone 10 da olabilir. Üstüne 20 bin TL ekleyip şunu al gibi tavsiyeler istemiyorum. En fazla 12 bin olabilir. Sağ olun.




 
o paraya ikinci el iphone 11 bulursun, onu alabilirsin.

Samsung A52-53 serisinin modelleri de iş görür iyidir.
edit: eksisozluk.com eksisozluk.com
  • nhk ni youkosu  (11.02.23 19:23:09 ~ 19:24:38) 
O paraya android olur, iPhone u salla


  • Topalordek  (12.02.23 08:50:18) 
Samsung j8 prime'den iphone 13'e gectim. telefon manyagi biri degilim, samsungun yeni modellerinden haberim yok.
izlenimlerimi söyleyeyim,
Iphone'u ilk kullandigimda, bu telefonu aptal amerikalilar icin yapmislar diye düsünmüstüm cünkü hersey cok kolay, sarja taktigimda kendi kendine aciliyor falan, Isik yoksa, karanliksa kamerasi ona göre cekim yapiyor (isik topluyor, biraz daha gec cekim yapiyor).
tavsiyem sifir telefon
ben siradan bir kullanici olarak birsey ayarlamakla ugrasmiyorum.
pisman degilim ama cokta mutlu olmadim.
  • Coma  (12.02.23 10:11:44 ~ 10:15:42) 
iphone 11den öncesini almak mantıklı değil, önerim bu bütçeyle android alman olur.


  • mister green  (12.02.23 11:04:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.