[]

Yabancıya konut satışı

Durdurulsa çözüm olacak mı? Bu sefer de kiralar artar. Doğru mudur?




 
Oradaki amac sehirleri kaybetmemek. Deprem nedeniyle Turk nufusu azaldi, disariya da goc verecekler. Azinlik durumuna dusup yabanci belediye baskani vs sececek duruma gelebilirler, yarin obur gun de ozerklik, bagimsizlik zaten sinir bolgesi. AK Parti boyle bir sey yapmaz tabiiki, Turkiye'nin yararina olan bir sey AKPnin zararinadir, AKPnin yarari Turkiye'nin zararidir.


  • freedonia  (11.02.23 17:35:36 ~ 17:43:34) 
Konut satışına engel olunca bu insanlar oraya yerleşmeyecek mi? Surilerin emlak alımı zaten kanunen yasak.


  • adwokat  (11.02.23 18:20:06) 
diyelim ki 10milyon mülteci ülkelerine döndü
konut fiyatları ve kiralar ani düşecek mi

basit olarak arz fazlası olacak diyebiliriz ama burası türkiye
  • bir soru sorcam  (11.02.23 18:23:59) 
@adwokat Suriyelilerin emlak alimi icin bir suru yol var: www.indyturk.com Sinir sehirlere bu yasak konmaz ise o sehirler elden cikmis demektir


  • freedonia  (11.02.23 21:23:11) 
depremin olduğu bölge, özelllikle hatay demografik açıdan çok sıkıntılı bir bölge. zaten zamanında referandum ile türkiye’ye katılmış bir şehir. hem arap hem türk ve farklı mezheplerden bir sürü insan var. deprem sonrası mağdurlar alelacele ellerindeki son mal mülkleri de üç kuruşa nakite çevirme eğiliminde olabilirler. böyle bir durumda biraz organize olan herhangi bir grup o bölgenin demografisini sonsuza dek değiştirebilir. o yüzden en azından depremden etkilenen bölgelerde satış yasağı acilen gelmeli.

yandaş medya ama güzel bir makale, okumanızı öneririm www.gzt.com
  • roket adam  (11.02.23 21:24:26 ~ 21:26:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.