[]

Powerbank önerisi

bilgisayarımı da şart edebileceğim şöyle bir powerbank baktım;

www.amazon.com.tr

87w ile şarj ettiği için fazlasıyla işimi görür gibi gelyior. ama hem fiyatı çok yüksek, hem de gereksiz mi bilemedim.

buna ek olarak da 2 tane "telefon şarj etmek için" iyi mah'a sahip ve en azından 18w hızla şarj edebilecek type-c çıkışlı bir poewrbank daha arıyorum. bu konularda neler önerirsiniz acaba?

 
Anker gayet iyi bir markadır ama ravpower’a da bakmanızı tavsiye ederim. Zamanında yapılmış bilimsel testleri okumuştum, ravpower hem komponent kalitesi hem de akımı stabil verebilmesi açısından en başarılı markalardan biriydi. Ben de kullanıyorum, MacBook’u canavar gibi şarj edebiliyor.

www.ravpower.com
  • orient blue  (11.02.23 12:57:27) 
ravpower sanırım saıtşı yok tr'de. bulamadım alışveriş sitelerinde :S

www.amazon.com.tr

bir de şu powerbankleri şarj etmek için şöyle toplu bi şarj cihazı almak istiyorum ama, bunun 2 tane usb-c yerine 4 tane usb c olanı var mıdır acaba?
  • tchuck  (11.02.23 13:04:43) 
www.amazon.com.tr

şunu buldum bir de şarj edebilmek için. powerbank konusunda ise müthiş kararsızım.
  • tchuck  (11.02.23 13:08:35) 
büyük powerbank alternatiflerim:
www.amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
www.amazon.com.trı/dp/B0B42F7F8J


telefon için olan alterantiflerim:
www.amazon.com.tr
www.amazon.com.trösterge/dp/B01LYUKO1T/

bu arada bu küçük powerbanklerde usb-c genelde cihazı şarj etmek için. bu baya ciddi problem. bu ayrımı nasıl yaparız tam olarak?
  • tchuck  (11.02.23 13:16:31) 
xiaomi'nin 20000mah olanı güzel 18w olduğunu iddia ediyor ölçmedim ama hızlı şarj çalışıyor gerçekten.

Bende microusb olanı vardı, yenileri usb-c. Dediğin gibi bazıları sadece oradan kendi şarj oluyor, diğer Usb-A çıkışlardan dışarı veriyor. (bunlar öyle)

Düzgün modellerde usb-c hem in hem out gördüğüm kadarıyla. Mesela yine Xiaomi'nin 45w olanını gözüme kestirdim ben: www.hepsiburada.com

c'den de telefonu şarj ettiğini söylemişler yorumlarda.

Laptop için olanlar çok pahalı. Şu güzel görünmüştü gözüme ama almaya cesaret edemedim.
www.hepsiburada.com (birkaç sorun okudum, şarj etmeyip şarj çekmeye çalışıyor çipinde sıkıntı var diyenler falan var. in/out olunca öyle bir karışıklık mı olabiliyor anlamadım)
  • nhk ni youkosu  (11.02.23 17:07:58 ~ 17:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.