[]

Deprem bölgesine ilk 2 gün neden müdahale edilemedi?

Hükümet tarafından da kabul edildi bu durum ama hükümet de insanlar ölsün isteyecek değil sonuçta.

E tüm güç de devlette! Onu ne engellemiş olabilir ki bilerek yapmayacağına göre?


 
  • freedonia  (10.02.23 21:05:44) 
Beceremediler. Olayın ciddiyetinden haberleri yok. Çünkü yetkin değiller.


  • zimbirik  (10.02.23 21:21:09) 
Liyakatsizlik, vurdumduymazlik, yolsuzluk, arsızlık devletin tum kurumlarina işlemiş halde sebebi bu.

Daha depremin 1. Gunu heryere ulaştik diye aciklama yaptilar, en alttaki cefakar saha personllerine bisey diyemem ama tepedikleri allaha havale ediyorum
  • technicalte  (10.02.23 21:33:22) 
Acil durum planının olmadığını düşünüyorum. Bir acil durum planında iş makinesine sahip şirketlerden iş makinesini kullanacak kişilerin telefonuna, yakıtın nereden alınacağına kadar bir sürü bilgi yer alırdı. Yüzlerce polise bir afet durumunda görev yapacağı yer bildirilebilirdi. Bir caddeye sadece bir polis koysanız o caddedeki marketlere girmeye kimse cesaret edemez. Ama bunun bir planı yapılmamış.

Şu an savaş çıksa ona da tepki veremeyiz. Çünkü Türkiye'de 6 ay askerlik yapanlara askerlik bile öğretilmiyor. Her olayda asker gelsin diyorlar ama askerler 20 yaşında, arama kurtarma eğitimini bırakın, ilk yardım eğitimi bile olmayan kişiler. Eğitim konusunda çok ama çok kötüyüz.
  • dissendium  (10.02.23 21:58:02) 
işbilmezlik, aymazlik, güce tapma.

afad in mükemmel planlari var, hersey planli, herkesin ne zaman ne yapacagi belli. ama ilahiyatciyi getirip müdür yaparsan, onun altındakiler de ona göre koltuklara yerlesirse, afet anında o planlar cöpe atilir, cumhurbaskanimizin talimatlari ile harekete gecmek icin telefon bekler insanlar.
  • tadellesever  (11.02.23 01:13:38) 
Müdahale edilmemesi gibi bir durum yok yetişemiyorlar. Dünyanın en büyük felati bu aynı anda 10 şehirde 10 bin bina yıkıldı dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir felakete müdahale edebilecek altyapı yok her duyduunuza her okuduğunuza inanmayın.


  • hizirbey  (11.02.23 03:32:07) 
kamuda inisiyatif alma bitirildi. herkes tayyip denen musibetin agzina bakiyor ve inisiyatif bastaki otobus soforunun hosuna gitmezse diye herkes bekliyor.


  • antikadimag  (11.02.23 08:11:49) 
Yetkili, sorumlu kimse kalmamis devlet kademesinde. Nasil olsa hersey c.baskanina bagli. Herseyin iyisini, dogrusunu o bilir bize laf dusmez mertebesine gelmis olay. Dolayisiyla kimse insiyatif, sorumluluk almak istemiyor ihale bana kalmasin diye. Islerine de geliyor. Bir de asil beyin gocu AKP'de oldu. Fetocu, deva, gelecekciler ayrilinca dusuk profilli, biatcilar disinda beyin kalmadi.


  • speedy  (11.02.23 09:32:48) 
İnisiyatif alabilen insanları belli konumlara getirmiyorlar artık +1

Bi de Twitter'dan gördüğüm kadarıyla ilk etapta lokalde iş yapacak insanların kendileri de göçük altında kalmış ya da kendi yakınlarının derdine düşmüşler vs. Acil durum merkezini kurması gereken adam ortalarda yoksa toparlanmak uzun sürmüştür.
  • plutongezegendegilmi  (11.02.23 09:57:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.