[]

Kolonların Kesildiği Bina

deprem sonrası annemlerin apartmanındaki marketin kolon kestiğini öğrendik.
annemleri o apartmandan taşıyorum ama acilen belediyeye şiakyet etmek istiyorum. 11 katlı binada böyle bir şey nasıl yapılabilir?

nereye şikayet edebiliriz? en hızl ıbir şekilde bu binadaki kolon kesiminin tespiti ve binanın tahliyesini sağlayacak hangi kuruma şikayet etmeliyiz?

 
yani bizim özel bir kuruluş veya başka bir yerle hemen yarın gidip tespit yaptırma ihtimalimiz var mı?


  • tchuck  (10.02.23 14:09:13) 
Belediyeye dilekçe verirseniz, bina taşıyıcısında bahsettiğiniz gibi uygunsuz bir imalat yapılmışsa belediye bunu araştırır, size cevap yazısını da yazar. Kayıtlara geçer. Binanın tahliyesi falan sizi ilgilendirmez, bazı kat malikleri de taşınmak istemeyebilir, siz annenizi çıkartın, şikayetinizi yapın o kadar.


  • malheiros  (10.02.23 14:12:32) 
ailemin lokantası var, üst komşulardan biri babamı bu şekilde şikayet etti, mahkemeye vermişti. Sonra bilir kişi geldi. Öyle bi şey olmadığını belirledi. Sonrasında 2. Duruşmada hakim bilir kişi raporunu yanlış okuyup babamın kestiği kolonu düzeltmesi yönünde karar verdi. Yani tahliye falan söz konusu olmadı bizim 50 yıllık apartmanda.

Sonra biz kolon kesilmediğini kanıtladık o karar da düştü o yüzden. Ama hakim kolon kesildiğini düşünürken tahliye etmesi apartmanı.
  • zimbirik  (10.02.23 18:12:58) 
malheiros +1. ailenizi kurtarın, işin prosedürsel kısmını sonra çözersiniz. öyle belediye gelip 2 günde yıkım kararı falan çıkartamaz, çok çok zor.


  • roket adam  (10.02.23 18:46:00) 
zincir market ise bu, isim verin, bilelim kim olduğunu deşifre olsun


  • fakat  (10.02.23 21:04:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.